Π.Ο.Α.Υ το όπλο του κατακτητή.

 


 

Γράφει ο Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος ΠΑΝ. ΣΥ.


Στο σήμερα, επίκαιρο για το δήμο Ξηρομέρου είναι το ΟΧΙ στον επίδοξο κατακτητή ,που χωρίς να ρωτήσει,αυταρχικά και βίαια, θέλει να κατακτήσει το θαλάσσιο και χερσαίο χώρο του.
Δεν σε ρωτάει αν το επιτρέπεις απλά σε ενημερώνει ότι θα συμβεί. Θέλει να σου στερήσει την ελευθερία σου και το δικαίωμα στην επιλογή, θέλει να σε εξουσιάζει και να παίρνει τον πλούτο σου. Σε θέλει ραγιά και δούλο του. Ελπίζει στην ισχύ του, στις διασυνδέσεις του και το απαιτεί. 
 
Σύμφωνα με τις πράξεις των προγόνων μας που έδωσαν το αίμα τους και την ίδια τους τη ζωή για να υπερασπιστούν τα ιδανικά τους, την ελευθερία τους και την ίδια τους τη χώρα ,η απάντηση είναι και τώρα ΟΧΙ.
ΤΟ 1940 οι πρόγονοι μας ξεσηκώθηκαν, αμυνόμενοι του πατριου εδάφους .
Το 2022 οι Ξηρομερίτες πρέπει να πράξουν το ίδιο για να υπερασπιστούν τα δικά τους τοπικά πάτρια εδάφη. 
 
Η Επιτροπή αγώνα, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος της, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερώσει τους πολίτες του Νομού για το σχεδιασμό της Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ και ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και τους λόγους που αντιστεκόμαστε.
 
Δικαίωμα στην πληροφόρηση έχουν όλοι οι πολίτες και ο Συνταγματικός τρόπος για να γίνει είναι μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που υπάρχουν θεσμοθετημένα γι'αυτό ακριβώς τον λόγο. Να ενημερώνουν αντικειμενικά τους πολίτες.
 
Λέμε ΟΧΙ στους επίδοξους κατακτητές και στους υποστηρικτές τους, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των επιλογών και των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Πολίτη.

Σχόλια