Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» – Επιχείρησε να βιάσει 20χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής – Ύποπτος για άλλες 6 επιθέσεις

 Συνελήφθη ο «δράκος του Πειραιά» – Επιχείρησε να βιάσει 20χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής – Ύποπτος για άλλες 6 επιθέσεις

Στη σύλληψη του «δράκου του Πειραιά» που παρενοχλούσε γυναίκες προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για 28χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει 20χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Η κοπέλα κινούταν στην οδό Μυστράτα, όταν της επιτέθηκε. Η 20χρονη αντιστάθηκε και τότε ο άνδρας άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο. Τελικά, ένας από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών άκουσε τις φωνές και ειδοποίησε την αστυνομία.

Περιπολικό της αστυνομίας εντόπισε τον 28χρονο περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης και τον σταμάτησαν, καθώς ταίριαζε με τις περιγραφές της κοπέλας. Ο άνδρας, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ είχε αμυχές στο πρόσωπο και το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα για την αναγνώριση.

Η 20χρονη αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη, ξεσπώντας σε λυγμούς. Ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια.

Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια