Ευρυτανία: Διακόπηκαν οι έρευνες για την Ευρυδίκη – Δυσάρεστη εξέλιξη στην εξαφάνιση της 48χρονης

 Ευρυτανία: Διακόπηκαν οι έρευνες για την Ευρυδίκη – Δυσάρεστη εξέλιξη στην εξαφάνιση της 48χρονης

Σαράντα έξι μέρες πέρασαν από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία και δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την τύχη της. Η οικογένειά της βρίσκετια στο «σκοτάδι», όπως και οι έρευνες για την εξαφάνισή της.

Και ενώ το μυστικό της λίμνης Κρεμαστών δεν έχει «ξεκλειδώσει με την αγνοούμενη να μην έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, οι επιτόπιες έρευνες έφτασαν στο τέλος τους. Από τη στιγμή που για περίπου 1,5 μήνα δεν βρέθηκαν ίχνη της Ευρυδίκης έγινε γνωστή η δυσάρεστη εξέλιξη για την αναζήτησή της.

Όπως μετέδωσε το STAR, οι έρευνες διακόπηκαν και οι διασώστε έπαψαν να «χτενίζουν» την λίμνη και την περιοχή γύρω από αυτή για ένα ίχνος της. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια νεότερη εντολή από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, η Περιφέρεια περιμένει την απάντηση από το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας για μία ομάδα που θα πραγματοποιήσει έρευνες από αέρος. Παράλληλα, οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της Ευρυδίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξή της η μητέρα της Ευρυδίκης, είχε δηλώσει σχεδόν βέβαιη πως το παιδί της αυτοκτόνησε, πηδώντας στη λίμνη Κρεμαστών.

«Το παιδί μου βρίσκεται μέσα στη λίμνη. Είμαι σίγουρη κατά 99% πως αυτοκτόνησε», δήλωσε προ ημερών στο STAR η μητέρα της. αποκαλύπτοντας πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, με τον γιο της να τη σώζει. Προς το παρόν το μυστήριο της λίμνης παραμένει… θολό γύρω από την εξαφάνιση της δραστήριας γυναίκας.

reader.gr

Σχόλια