Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό στην “έφοδο” για τα ναρκωτικά

 

Χαμός έγινε το πρωί στη Λαμία στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

  • Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας, η οποία αποτελείται από άτομα ρομά που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, όπου εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδες των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Επίθεση σκύλου

Σε τρία σπίτια έκαναν ταυτόχρονα "ντου" οι αστυνομικοί. 

Το ένα σπιτι ήταν στα Ρεβένια Λαμίας και τα άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάζει κανείς να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να "ξεφορτώνονται" τα ναρκωτικά που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν και κάμερες για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος "επισκέπτης".

Όταν το πρωί έγινε η «έφοδος» των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το ένα από τα σκυλιά, ένα πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Συλλήψεις και ηρωίνη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έκαναν έξι συλλήψεις. Πιο συγκεκριμενα πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναίκες 54 και 45 ετών, και έναν ανήλικο 15 ετών. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες οι οποίες εξετάζονται. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία ΙΧ, ένα ΙΧΦ και ένα μηχανάκι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

lamiareport.gr

Σχόλια