Ηλίας Κοτρότσος : Διαβάζω ...



 Διαβάζω ...

ότι την υποψηφιότητα του κ. Δ.Μπονη για το Δήμο Ξηρομέρου θα στηρίξουν αρκετά τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και στελέχη που θήτευσαν σε καίριες θέσεις του Δήμου , όπως ο πρώην Δήμαρχος κ Ε. Γαλουνης
Μάλιστα σε τελευταίο του άρθρο ο κ Θ.Μπαρμπαρουσης, μέλος του τοπικού ΠΑΣΟΚ και γνωστός θιασώτης του Ανδρέα Λοβερδου , στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έμμεσα μεν αλλά σαφέστατα λίγο πολύ προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτό είναι φυσιολογικό και έπεται ως απόρροια της πολιτικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.
Οι " παροικούντες την Ιερουσαλήμ " μας διαβεβαιώνουν ότι η συμμετοχή στελεχών του κινήματος στο κυοφορούμενο δημοτικό συνδυασμό δεν τυγχάνει ούτε κατ ελάχιστο της πολιτικής αποδοχής του προοδευτικού, δημοκρατικού κόσμου που στήριξε ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στηρίχθηκαν από αυτό στην μακρά πορεία του.
Υπηρετεί ωστόσο ορισμένες ψυχικές και πολιτικές ανάγκες σε μια απονενοημένη προσπάθεια πολιτικής ρεβάνς της συντριπτικής ήττας των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.
Εις αναμονή λοιπόν των συνεδριάσεων και επίσημων ανακοινώσεων -αποφάσεων της τοπικής οργάνωσης Ξηρομέρου και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ..
ΒΕΛΟΥΤΣΑ....

Σχόλια

  1. Κε Ηλία προοδευτικέ συμπολίτη μας ,
    δέν νομίζω ο πρώην δήμαρχος και το επιτελείο του , να ακολουθήσει άλλο αρχηγό στον δήμο.
    Ωστόσο το δημοκρατκό δικαιωμα στις πολιτικές επιλογές του καθενός μας είναι απόλυτα σεβαστό.
    Καλημέρα σας Κε Ηλία


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυπογραφική διόρθωση : δημοκρατικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου