Παναγιώτης Στάικος : Από τον Εσπερινό στα μικρά και όμορφα Αγράμπελα.



 Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες  , στους εορτάζοντες και στην Πολεμική μας Αεροπορία.

Αστακός 7/11/2022

Παναγιώτης Στάικος  








Σχόλια

  1. Χρόνια σου πολλά κ.
    Στάϊκο.
    Να ξέρεις όμως ότι δέν είναι και τόσο καλή πράξη να βρύ ζουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους στον δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια σας πολλά όπως και της κόρης μου Σταματίνας που γιορτάζει σήμερα και πηγαίνω στα Αγραμπελα στον εσπερινό σχεδόν 42 χρόνια .!!!
      Αλλά από πότε η αποκάλυψη της κλοπής του Δημοσίου Χρήματος είναι ύβρις ;;;
      Μήπως γνωρίζετε ότι πριν από λίγες ημέρες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έρευνα της ανακοίνωσε ότι ξεπεράσαμε σε διαφθορά και την Βουλγαρία και σήμερα είμαστε η πιο διεφθαρμένη Χώρα στην Ευρώπη και ο πιο διεφθαρμένος φορέας στην Ελλάδα είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ,πράγμα που σημαίνει ότι από τους 353 Δήμαρχους που έχουμε στην Ελλάδα οι 300 είναι διεφθαρμένοι και κλέφτες !!!!!
      Είναι ύβρις όταν καλώ μέσα στον ναό της Τοπικής Δημοκρατίας δηλ το Δημοτικό Συμβούλιο τον Δήμαρχο κύριο Τριανταφυλλάκη να πάμε στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο με το Jcb του Δήμου και την Τεχνική μας υπηρεσία και να κάνουμε 50 τομές στο χιλιόμετρο και αν βρούμε έστω και λίγα κυβικά άμμου από τα 8·606 που έκλεψαν σύμφωνα με τον Πραγματογνώμονα -Εκτιμητή όπως κατέθεσα στην μήνυση εναντίον του ,τότε εγώ θα του υποβάλω αμέσως την παραίτηση μου ,δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και θα κλείσω το ιατρείο μου που για μένα δεν είναι επάγγελμα αλλά όλη μου η ζωή μαζί με την οικογένεια μου και θα φύγω από τον Αστακό και εκείνος αρνήθηκε να πάμε γιατί είναι ένοχος .!!!
      Έτσι θα πάει όμως φυλακή για 10 χρόνια αφού το πόσον είναι πάνω από 120.000 ευρώ και συγκεκριμένα 240.500 ευρώ και ο αγωγός θα ξηλωθεί από τον Άγιο Δημήτριο και θα ανοιχθεί νέα τάφρος μέχρι το Πλατυγιάλι και θα πέσουν 80 εκατοστά άμμου στον αγωγό ,όπως προβλέπεται από την μελέτη .!!!!
      Δεν είμαι λοιπόν υβριστής αλλά ένας Δημοκράτης ο οποίος πάντα σεβόμουν το Δημόσιο Χρήμα και ποτέ η Αντιπολιτεύσεις και στις 3 θητείες μου ,με τις οποίες είχα Άριστη και φιλική συνεργασία δεν έθεσαν θέμα κλοπής από εμένα Δημοσίου Χρήματος .
      Με τιμή
      Παναγιώτης Στάικος .

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ γιατρέ μου και δήμαρχε μου που βρίσκεται η υπόθεση με τους εισαγγελείς και δικαστές ο κόσμος θέλει ενημέρωση

      Διαγραφή
  2. Μπράβο γιατρέ έτσι σε θέλουμε . Τεκμηριωμένες απαντήσεις στον κάθε καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο . Είσαι έντιμος , ευγενής και δεν διστάζεις να έρθεις σε σύγκρουση ακόμη με συναδέλφους σου , όταν κινδυνεύει η ζωή ασθενών λόγω ελλείψεων που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας με ευθύνη του Κράτους ή της αδιαφορίας κάποιων γιατρών .
    Είσαι και θα είσαι ο γιατρός και ο έντιμος Δήμαρχος της καρδιάς μας , που δεν έκανες διακρίσεις ποιος σε ψήφισε και ποιος όχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλός είναι για γιατρός αλλα δέν κάνει για πολιτικός.

      Διαγραφή
  3. Η προσφορά του Στάικου λαμόγια και γλυφτες σαν Δήμαρχος είναι τεράστια .
    Όπου και αν γυρίσεις τα μεγάλα έργα έχουν την σφραγίδα του και στα Αγράμπελα τον αγαπούμε και σαν γιατρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε καν ένα καφέ δεν κέρασαν τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Στάικο τον ευεργέτη του αγραμπελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου