Παναγιώτης Στάικος : Δεν με άκουσαν προκλητικά και Ιδού τα χάλια !!!

 


Τους είχα προειδοποιήσει μέσα στην αίθουσα το Δ.Σ , ότι ο μεταλλικός αγωγός από Βλύχα μέχρι το γήπεδο έχει σαπίσει και έπρεπε να γίνει η αντικατάσταση του με αγωγό πολυαιθυλενίου βαρέως τύπου γιατί η πίεση , όταν θα αντικαταστήσουμε και τον υπόλοιπο αγωγό από το Πλατυγιάλι μέχρι την δεξαμενή του Αστακού χωρίς να υπάρχει στο υψόμετρο των 145 μέτρων πιεζοθραυστικό ( ψιλά γράμματα για κάποιους άσχετους και ανόητους ) , στο σημείο που είναι η σημερινή βλάβη θα είναι 18,5 ατμόσφαιρες ( ε πώς να το κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ας αμφισβητήσουν με μηχανολόγο του Πολυτεχνείου τα στοιχεία μου ) .

Αυτοί με απευθείας ανάθεση έφτιαξαν ψεύτικα ασφαλτικά και κάλυψαν και όλα τα φρεάτια με δυο πόντους άσφαλτο αντί για 10 που έλεγε η μελέτη έκτρωμα με βάση τα κυβικά μέτρα που προέβλεπε η γελοία μελέτη τους .!!!


Δεν με άκουσαν προκλητικά και Ιδού τα χάλια , αφού ήρθε η Περιφέρεια και έριξε ,όπως σε όλες τις εισόδους των Δήμων μια όντως πολύ καλή άσφαλτο , μόνο που τώρα πάει για ξήλωμα και μέχρι τις εκλογές θα έχει τρυπήσει πολλές φορές ο αγωγός αφού είναι σχεδόν 40 ετών και μέσα στην υγρασία έχει σαπίσει ολόκληρος και χρειάζεται αντικατάσταση του με αγωγό πολυαιθυλενίου 22 ατμοσφαιρών ( γιατί από τέτοια είναι άσχετοι ).!!!!

Όμως εμείς όταν θα αναλάβουμε αμέσως μετά τις εκλογές θα ξηλώσουμε όλες τις σαπίλες .!!!!

Εμπρός Γιαννέλη , Σούλα και ο υπόλοιπος θίασος τρέξτε να τους υπερασπιστείτε .!!!

Αστακός 15/11/2022

Παναγιώτης Στάικος 





Σχόλια

  1. αυτός ο αγωγός που λες ότι έχει σαπίσει πότε τοποθετήθηκε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1978 και τότε δεν υπήρχε πολυεθυλαίνιο και ο μόνος τόπος αγωγού που ενδείκνυτο ήταν ο μεταλλικός ,για να μην μπαίνουν μέσα στο δίκτυο βρώμικα νερά ,αφού ο υπόλοιπος αγωγός από την δεξαμενή στο Πλατυγιάλι μέχρι την δεξαμενή στον Αστσκό ήταν με πλαστικούς σωλήνες PVC .
    Όλα είχαν γίνει όπως έπρεπε και απλά οι μεταλλικοί αγωγοί και μάλιστα στο υπέδαφος έχουν έναν κύκλο ζωής ,που ήδη έκλεισε τον χρόνο του τουλάχιστον μια δεκαετία και έπρεπε να είχε αντικατασταθεί από τότε που έγκαιρα το πρότεινα ,αλλά την πρόταση μου την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και τώρα εισπράτουν τα αποτελέσματα της αδιαφορίας και ανικανότητας τους .!!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον δημαρχο τον ενημερωσαμε οτι ο αγωγοσ αυτοσ ο μεταλικοσ που σκουριασε τον τοποθετησε ο παναωτ .πυρηνικοσ επιστημονασ οχι αστεια .εθαψε μεταλικο αγωγο μεσα στη μεση στο δρομο και μεσα στη θαλασσα.μυαλο e=mc2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρίμα ο. καημένος ! κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου