Αγρίνιο: Εξιχνιάστηκε η μεγάλη κλοπή στα γραφεία του ναού Αγίου Χριστοφόρου – Άφαντα χρήματα και τάματα

 Αγρίνιο: Εξιχνιάστηκε η μεγάλη κλοπή στα γραφεία του ναού Αγίου Χριστοφόρου – Άφαντα χρήματα και τάματα

Η Αστυνομία βρήκε πώς έγινε η διάρρηξη στα γραφεία του ναού του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο και ποιοι  έκλεψαν το ποσό των 30.000 ευρώ, χρυσές λίρες και τάματα. Όπως έγραψε το sinidisi.gr ταυτοποιήθηκε ένας 18χρονος που φέρεται να έδρασε μαζί με άλλα δύο άτομα.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι εντοπίστηκε το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για τη θρασύτατη διάρρηξη αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά στα κλοπιμαία…

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε, πριν από μια εβδομάδα σε Ιερό Ναό του Αγρινίου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 31-10-2022, ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, διέρρηξαν Ιερό Ναό και με την χρήση λοστού αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν στο εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, κοσμήματα – τάματα και 15 χρυσές λίρες Αγγλίας.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο σκύλα, μήκους περίπου 30 εκατοστών.

Σχόλια