Λάβρος ο Διαμαντόπουλος για τις επιχορηγήσεις των σωματείων

 Λάβρος ο Διαμαντόπουλος για τις επιχορηγήσεις των σωματείων

Λάβρος ο Διαμαντόπουλος για τις επιχορηγήσεις των  σωματείων: Επιχορηγήθηκε κατόπιν «διαπραγμάτευσης» σωματείο που αποκαλούνταν «συμμορία»

Τα πύρα προς τη Δημοτική Αρχή εξαπολύει ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος με αφορμή τις επιχορηγήσεις του Δήμου σε αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «το ιστορικό σωματείο Α.Ε. Μεσολογγίου για πρώτη φορά στα χρονικά καλείται να αγωνιστεί στο γήπεδο Ευηνοχωρίου. Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας εξέλιξης. Βέβαια «περιέργως» και ενώ θα περίμενε κανείς την έντονη αντίδραση των διοικούντων η απάντηση έρχεται από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την επιλεκτική επιχορήγηση ορισμένων συλλόγων.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλο αθλητικό σύλλογο που όντως περιέργως στη διοίκηση βρίσκονται πολιτικοί αντίπαλοι του Δημάρχου οι οποίοι είχαν αποκαλεστεί εντός δημοτικού συμβουλίου «συμμορία» από τον κ. Δήμαρχο. Μήπως τελικά δεν ισχύουν όλα αυτά και ο κ. Δήμαρχος δείχνει τον πολιτικό του πολιτισμό;

Μήπως οι τραγικές καθυστερήσεις έναρξης των έργων στο ΔΑΚ Μεσολογγίου οφείλονται στον πόλεμο στην Ουκρανία και στον «κακό» εργολάβο όπως ακούμε συχνά πυκνά; Μήπως το ίδιο συμβαίνει και για τον Όμηρο Νεοχωρίου που θα αγωνιστεί στην Κατοχή

«Πρέπει να υπάρχουν κριτήρια» καταλήγει ο Σπ. Διαμαντόπουλος στην ανακοίνωσή του και προσθέτει : «και η αξιολόγηση να είναι δίκαιη και υπεύθυνη. Όχι επιλεκτική και αποτέλεσμα «διαπραγμάτευσης». Σταματήστε να προκαλείτε και σεβαστείτε το δημοτικό χρήμα».

Εφημερίδα ‘Συνείδηση” 

Σχόλια