Απόστολος Νικ. Πανταζής : Δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο


 

Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας.

Θέλω λοιπόν να πω,έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή η οποία κρίνεται καθημερινώς όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες,τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα,όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμαι από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.
Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.
Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση,είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή όπου με σκληρή δουλειά δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!
Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι,όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει)για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ,δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιάστηκα.
Απόστολος Νικ. Πανταζής

Σχόλια

 1. Ο επόμενος Δήμαρχος Αστακού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άς του εδινε ο πρώην δήμαρχος 2 χρόνια δημσρχία
   απο το 1/9-2017 έως 1/9/2019
   και να γινόταν πιό εύκολσ δήμαρχος.
   Τώρα είναι πιό δύσκολα η κατάκτηση της δημαρχίας, γενικά μιλάμε.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου