Τα αποτελέσματα εκλογών στους δασκάλους της Δυτικής Ελλάδας

 Τα αποτελέσματα εκλογών στους δασκάλους της Δυτικής Ελλάδας

Τα αποτελέσματα εκλογών στους δασκάλους της Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε ο  Πρόεδρος του συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Πάτρας Νίκος Θεοδωρόπουλος σε ανακοίνωσή του και σημειώνει:

Η διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων ολοκληρώθηκε με  μεγάλη καθυστέρηση με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μετά  τις 12 το βράδυ του Σαββάτου. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι  δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι από αυτή τη διαδικασία  καθώς αποκαταστάθηκε ο θεσμός του Αιρετού γεγονός πάρα πολύ  σημαντικό όσον αφορά την εκπροσώπηση των εργαζομένων στα  υπηρεσιακά συμβούλια καθώς όλο αυτό το διάστημα  δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και πολλά παράπονα σχετικά  με τις υπηρεσιακές μεταβολές(μετακινήσεις, αποσπάσεις,  εκπροσώπηση στα πειθαρχικά κλπ) και υπήρχε αναγκαιότητα  επιστροφής των αιρετών. Ταυτόχρονα το μεγάλο ποσοστό αποχής  από την ηλεκτρονική διαδικασία στέλνει ηχηρό μήνυμα στην  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το τι επιθυμούν οι  εκπαιδευτικοί όσον αφορά τις διαδικασίες. Έτσι λοιπόν κατά τη  γνώμη μου νικητής από την διαδικασία δεν είναι καμία παράταξη  αλλά όλος ο κλάδος. Κερδισμένοι από όλο αυτό είναι οι συνάδελφοι  και πρέπει η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ χωρίς πολιτικούς διαχωρισμούς και διακρίσεις να  διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς τα παιδιά μας και για το  Δημόσιο Σχολείο ,αρχής γενομένης από την Απεργία της  Τετάρτης που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι διεκδικώντας  αυξήσεις στους μισθούς μας.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του ΑΠΥΣΠΕ η παράταξή μας  βγήκε πρώτη σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Από τη ΔΑΚΕ εκλέγονται:  τακτικό μέλος Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (696) και  αναπληρωματικός Αγραπίδης Αντώνης (614).

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους από όλους τους  συνδυασμούς για τον αγώνα τους στην αποκατάσταση του θεσμού  .Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που εξέλεξαν τη ΔΑΚΕ πρώτη  Δύναμη με διαφορά και δεσμεύομαι προσωπικά από τη θέση του  Αιρετού ΑΠΥΣΠΕ ότι δε θα είμαι μόνο ο Αχαιός Αιρετός αλλά ο  Αιρετός και της Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας με γνώμονα τις  διαχωριστικές γραμμές μου για διαφάνεια ,ίση αντιμετώπιση για  όλους μακριά από πολιτικά στεγανά.

Συνάδελφοι της Δυτικής Ελλάδας που πιστέψατε και κάνατε  πράξη την ανανέωση προσώπων να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει  και ανανέωση στις στάσεις και στις συμπεριφορές για ένα  καλύτερο συνδικαλιστικό κίνημα.

tempo24.news.gr

Σχόλια