Τέλος στο θρίλερ: Διέμενε στο Αγρίνιο ο άνδρας που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Εντοπίστηκαν τα στοιχεία της σορού του

 Τέλος στο θρίλερ: Διέμενε στο Αγρίνιο ο άνδρας που έπεσε από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Εντοπίστηκαν τα στοιχεία της σορού του

Τέλος μπήκε στο θρίλερ με τον άνδρα που έκανε “βουτιά θανάτου” από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την 28η Απριλίου, με την ταυτοποίηση των στοιχείων του σχεδόν 6 μήνες μετά.

Η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις «θρίλερ», αφού παρά τις πολυήμερες έρευνες Λιμενικού και εθελοντών διασωστών δεν εντοπίστηκε η σορός του. Φως στο μυστήριο, έριξε μετά από πολλούς μήνες η εξέταση DNA σε ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε κοντά στον Άραξο, στα μέσα Σεπτέμβρη.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «έδειξαν» πως ο σκελετός ανήκει στον αγνοούμενο επί πέντε μήνες αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γιατρό με καταγωγή από την Άρτα, ο οποίος διέμενε στο Αγρίνιο.

Άφησε το αυτοκίνητό του και έπεσε από τη Γέφυρα

Ο άνδρας εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του. Άμεσα έγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα, με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση κι εκείνον να του γνέφει καταφατικά.

Όταν το περιπολικό προσέγγισε ξανά το σημείο, από το ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο. Ο 42χρονος είχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν οι γονείς του.

tempo24.gr

Ηταν μεσημβρινές ώρες της 28ης Απριλίου, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για πτώση άνδρα από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις «θρίλερ», αφού παρά τις πολυήμερες έρευνες Λιμενικού και εθελοντών διασωστών δεν εντοπίστηκε η σορός του.

Η λύση στο «μυστήριο» της εξαφάνισης του 42χρονου ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», χθες μετά την ταυτοποίηση ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου σε ακτή στο ναυτικό οχυρό του Αράξου, με το Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας ν’ αναλαμβάνει την έρευνα.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης μέσω γενετικού υλικού DNA, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, «έδειξαν» πως ο σκελετός ανήκει στον αγνοούμενο επί πέντε μήνες αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», πρόκειται για γιατρό με καταγωγή από Αρτα, που διέμενε στο Αγρίνιο.

Ο άνδρας εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του. Εγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα, με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση κι εκείνον να του γνέφει καταφατικά.

Οταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο, εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο. Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο των ερευνών βρέθηκαν οι γονείς του.

pelop.gr

Σχόλια