Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος και αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού.

 


Ημερομηνία 15-12-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος και αποκαταστάθηκε η εύρυθμη λειτουργία των αντλιών θερμότητας του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα απογευματινές ώρες και εκτός σχολικού ωραρίου, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της CARRIER, πολύωρη δοκιμαστική λειτουργία των αντλιών θερμότητας, της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Αστακού, παρουσία του Αντιδημάρχου έργων Βασίλη Πολύζου και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κώστα Μπαμπούρη και Χριστίνας Τάπραντζη.

Μετά και την αντικατάσταση του ελαττωματικού διαμεριστή – split της κεντρικής πλακέτας, και οι δύο νέες διατάξεις θέρμανσης στις δύο σχολικές μονάδες, λειτούργησαν κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Άλλο ένα έργο βαίνει προς ολοκλήρωση (δεν έχει τελειώσει ακόμη), με εξασφάλιση εξοικονόμησης ενέργειας, κατάργηση του καυστήρα πετρελαίου, μείωση ανθρακικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, μόλις ολοκληρωθεί και η ηλεκτρική διασύνδεση των φωτοβολταϊκών πάνελ στο δίκτυο µε τη µέθοδο του Net-metering, η εξοικονόμηση θα αγγίζει το 100% των αναγκών των δύο σχολείων, στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης.

Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά να σχεδιάζουμε, να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε πιστώσεις για δημιουργία νέων υποδομών και συντήρηση υπαρχόντων, ώστε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Με δουλειά, δουλειά και δουλειά… αλλάζουμε ημέρα με την ημέρα τον Δήμο μας, το κοινό μας σπίτι και είναι αυτονόητο ότι τα έργα ανήκουν στους πολίτες.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σχόλια

 1. Πραγματικά αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν αρχίσουν τα κρύα και όχι όταν το xiromero.gr Ανέδειξε το θέμα άρχισαν να τρέχουν σαν αρουραίοι οι υπεύθυνοι ανεύθυνοι της δημοτικής Αρχής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ..
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ..
  ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ .
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 3 οι ινστρουχτορες του Ξηρομέρου τρέχατε να γλειφετε να αρπαξετε κάνα κοκαλακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Νεοφερτος ινστρουχτορας γνωστός στους παλιούς συμμαθητές στου για το ποιόν τιυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μην προσβάλλεται το μωρό του κυρίου Χρήστου..
  Θα σας καταγγείλει.
  Γνώριμος κύριος στις ρουφιανιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σημασία έχει για τους δημότες του δήμου μας η ολοκλήρωση της κατασκευής των τεχνικών έργων υποδομής και έργων αναβάθμισης, αφού άλλωστε και ολα τα τεχνικά έργα που γίνονται, είναι με χρήματα των φορολογουμένων συμπολιτών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Γιαννέλη εδώ μιλάμε για παιδιά μέσα στο καταχείμωνο..
   Έπρεπε να έχουν παρθεί μέτρα και να υπάρξει ενημέρωση στους γονείς.
   Δεν είναι δυνατόν στο καταχείμωνο να γίνεται μάθημα σε αίθουσα ψυγείο ..
   Κύριε Γιαννέλη σας θεωρώ ένα γνωστικό άνθρωπο μέσα από τα γραφόμενα σας καταλαβαίνω την αγάπη σας για τον τόποας αλλά φαίνονται και οι παροπιδες που έχετε δεν βλέπετε κάτι αρνητικό για την δημοτική αρχή του δήμου μας..
   Ένας γονέας του καραμουζειο γυμνασίου Αστακού

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου ο καθένας μας και ως συμπολίτες του δήμου μας,
   προφανώς και έχει το δικαίωμα της ελεύθερης αξιολόγησης για το συγκεκριμένο τεχνικό έργο και στην αξιολόγηση γενικότερα του έργου της δημοτικής αρχής και όπως και των αποφάσεων και του έργου, της εκάστοτε δημοτικής αρχής του δήμου μας.
   Και η πιο αντικειμενική νομίζω και καλύτερη αξιολόγηση, για το εν λόγω θέμα, μπορεί να γίνει, απο τους γονείς των μαθητών , τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Αστακού.
   Πάντως θεωρώ πάρα πολύ θετικό το μέχρι τώρα τεχνικό έργο της δημοτικής αρχής, και όχι θετικό τον προπαγανδιστικό κατα την γνώμη μου τρόπο , που πολιτεύεται μέρος της αντιπολίτευσης του δήμου μας.
   Καλημέρα Φίλε μου !
   Σπύρος Ν. Γιαννέλης
   Αρχοντοχώρι

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου