Δελτίο τύπου για θερμές ευχαριστίες της προς το Κ.Κ.Ε. και προσωπικά στον Αιτωλοακαρνάνα Βουλευτή κ. Νίκο Παπαναστάση.

 


 

18/12/2022

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ

ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Επιτροπή Αγώνα με αφορμή την κατάθεση αναφοράς, από τους Βουλευτές του Κ.Κ.Ε. Νίκο Παπαναστάση, Νίκο Καραθανασόπουλο και Διαμάντω Μανωλάκου, προς τους κ.κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Εσωτερικών με θέμα να μην συμπεριληφθεί στην υπό Ίδρυση ΠΟΑΥ Δυτικών Ακτών Αιτωλοακαρνανίας και Εχινάδων η παράκτια ζώνη ΑΣΤΑΚΟΥ – ΜΥΤΙΚΑ και νήσων ΚΑΛΑΜΟΥ, για άλλη μια φορά εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το Κ.Κ.Ε., προσωπικά στον Αιτωλοακαρνάνα Βουλευτή κ. Νίκο Παπαναστάση και στην Κ.Ο. Ξηρομέρου για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων της Επιτροπής Αγώνα, όπως ανάλογα είχαμε πράξει και για τις ενέργειες κοινοβουλευτικού ελέγχου του κόμματος ΜέΡΑ 25.

Η κατάθεση της εν λόγω αναφοράς από το K.K.E. προς τις ηγεσίες των ανωτέρω Υπουργείων, αποτελεί για εμάς απόδειξη ότι τα αιτήματά μας είναι πέρα για πέρα δίκαια, για την χωροθέτηση μιας ΠΟΑΥ που δεν θα συμπεριλαμβάνει το παράκτιο μέτωπο που αποτελεί την ανάσα για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Σ’ αυτό τον αγώνα που πλέον δεν είμαστε μόνοι μας θα παλέψουμε ώστε να μην ληφθεί  καμία απόφαση χωρίς τη συμμετοχή και τη συμφωνία των κατοίκων και φορέων της περιοχής.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΥ - ΚΑΣΤΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ

ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Σχόλια