«Βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη» λέει η αντιδήμαρχος για το κόστος της συναυλίας της Βανδή- «εξασφαλίσαμε χορηγίες»



«Κάποιοι βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη. Ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρίνουν αρνητικά οτιδήποτε γίνεται στην πόλη μας».

Με αυτή τη φράση, μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου απαντά στα σχόλια και στις επικρίσεις που εκφράστηκαν για το κόστος της συναυλίας της Δέσποινας Βανδή στο Αγρίνιο (έχει προϋπολογισμό 50 χιλ. ευρώ).

 «Είναι η μεγάλη συναυλία του Δήμου για όλους τους δημότες. Προκειμένου να τη διοργανώσουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα εξασφαλίσαμε χορηγίες. Κάθε χρόνο κάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Λυπάμαι που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα απλά. Χριστούγεννα έχουμε, ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα! », υπογραμμίζει.

Σημειώνει εξάλλου πως η απόφαση της ΚΕΔΑ που αναρτήθηκε είναι προϋπολογισμός. και άμεσα θα δοθούν όλες οι διευκρινίσεις.

Η ανάρτηση της Μαρίας Παπαγεωργίου:

Κάποιοι βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη. Ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρίνουν αρνητικά οτιδήποτε γίνεται στην πόλη μας.
Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στο πλαίσιο ενός μεγάλου εορταστικού προγράμματος για το οποίο εργαζόμαστε σκληρά όλο τον χρόνο. Δε σας κρύβω ότι πάντα θέλουμε το καλύτερο. Μια πόλη γιορτινή και φωτεινή για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους. Μια από τις εκδηλώσεις είναι η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην πλατεία Δημοκρατίας. Είναι η μεγάλη συναυλία του Δήμου για όλους τους δημότες. Προκειμένου να τη διοργανώσουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα εξασφαλίσαμε χορηγίες. Κάθε χρόνο κάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία. Λυπάμαι που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα απλά. Χριστούγεννα έχουμε, ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα!
Υ.Γ: Αυτό που αναρτήθηκε είναι προϋπολογισμός.

 Άμεσα θα σας δοθούν όλες οι διευκρινίσεις

Σχόλια