Η μεγάλη μάζωξη στο σπίτι του Σπήλιου Λιβανού

 


Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η μεγάλη και θερμή ανταπόκριση συμπολιτών στο κάλεσμα του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιου Λιβανού για ανταλλαγή ευχών με φίλους και ψηφοφόρους.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός και νυν αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κ.Σ του ΝΑΤΟ, έκανε κάτι που μάλλον δεν έχει ξαναγίνει στην Αιτωλοακαρνανία: Δεν υποδέχθηκε τους ψηφοφόρους του σε κάποια τυπική εκδήλωση, για παράδειγμα σε αίθουσα ξενοδοχείου, αλλά άνοιξε το σπίτι του στο Μεσολόγγι.

Το έπραξε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, την ώρα μάλιστα του τελικού του Μουντιάλ, και αρκετοί επέλεξαν να φτάσουν αρκετά νωρίτερα από τις οκτώ που ήταν η ώρα του καλέσματος, για να παρακολουθήσουν εκεί το υπόλοιπο του αγώνα. Παρέα με τον κ. Λιβανό και τη σύζυγό του Δόμνα που ήταν εξαιρετική οικοδέσποινα.

Πρόσωπα που ήταν παρόντα, στο κάλεσμα του Σπήλιου, εκτιμούν πως ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 2500 συντοπίτες και ψηφοφόροι του. Βέβαια στα «πηγαδάκια» της βραδιάς δεν συζητούνταν μόνο ο ιστορικός τελικός του μουντιάλ αλλά και ο «τελικός» των εκλογών που έρχονται αλλά.

«Έπεσαν στοιχήματα για πρωτιά Λιβανού στις εκλογές, εκτιμώντας ότι είναι ο μόνος που έκανε ουσιαστικό και μετρήσιμο έργο για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και στο σύνολο της κοινοβουλευτικής του θητείας μέχρι σήμερα», λέει συμπολίτης που έδωσε το «παρών».



Η μάζωξη Λιβανού λέγεται πως συζητήθηκε στην Πειραιώς και στο Μέγαρο Μαξίμου όπου, όπως είναι φυσικό, στην τελική ευθεία για τις εκλογές «σφυγμομετρούν» τί γίνεται σε όλη την Ελλάδα και προσπαθούν να πάρουν κλίμα.

Εν προκειμένω τα μαντάτα τους ικανοποίησαν και δεδομένου πως τα χαρακτηριστικά του Λιβανού απευθύνονται στους μετριοπαθείς, κεντρώους ψηφοφόρους (και κυρίως τους πασοκογενείς ) που συνέβαλαν σημαντικά στην εκλογική νίκη της ΝΔ στις εκλογές               του 2019.

Σχόλια