Χρηματική δωρεά στο Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Χρυσοβίτσας απο τον Σύλλογο Προδρομιτών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας "Ο Άγιος Ιωάννης"

 


Ο σύλλογος διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Χρυσοβιτσας και οι μαθητές τους θα ήθελαν από καρδιάς να ευχαριστήσουν τον Σύλλογο Προδρομιτων Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας "Ο Άγιος Ιωάννης"και τα μέλη του για τη χρηματική δωρεά προς τα σχολεία μας για την αγορά εξοπλισμού για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας!!!!!!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνονται τέτοιες πράξεις στα πλαίσια της συλλογικότητας των χωριών της περιοχής μας ως προς τους μαθητές των σχολείων μας!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!



Σχόλια

  1. ο Δήμος Ξηρομέρου απών ακόμη μια φορά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προέδροι των σχολικών επιτροπών απών έρχονται οι συλλογοι να αποκαταστήσουν τα κενά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγκρίνει τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο: ‘’Προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών και Tablets και Συστήματος Προτεραιότητας στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π.» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0’’ συνολικού προϋπολογισμού 33.232,00 € με Φ.Π.Α.,με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στους πολιτιστικούς συλλόγους για την κίνηση τους αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την οικονομική ενίσχυση στο σχολείο της χρυσοβιτσας . Στο χωριό μας ποια η προσφορά του συλλόγου εκτός από τα δύο ξύλα που άλλαξε στην είσοδο της εκκλησίας ο εργατικός και τίμιος Χρήστος Βήχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Χρήστος και ο Μακος αξίζει οι υπόλοιποι είναι για μπαρουφες

      Διαγραφή
  6. Πριν την πανδημία ο σύλλογος Χρυσοβιτσανων τα κοροντα μοίραζε δώρα και γλυκά στα παιδιά του σχολείου..
    Δεν έχει εκτιμηθεί δεόντως κάποιοι το θεωρούσαν δεδομένο και υποχρέωση των ετεροδημοτών να μοιράζουν δώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χρήστος αν και πολλά χρόνια γαμπρός στο χωριό μας το αγάπησε ποιο πολύ από αυτούς που είναι γέννημα θρέμμα Πρόδρομιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου