Αθωώθηκε στο Εφετείο ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφία

 


Τι αναφέρουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Χρήστου Τέγα

Αθωώθηκε στο Εφετείο o συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου που είχε καταδικαστεί Πρωτόδικα έναν χρόνο φυλάκισης για πλαστογραφία.....

Υπήρξε μάλιστα, οµόφωνη απόφαση του Τριµελούς Εφετείου Πληµµεληµάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για τον Αστυνοµικό Χρήστο Τέγα, όπως αναφέρουν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων:

Οι δικηγόροι Αθηνών Παντελής Κοκοτός και Μεσολογγίου Δηµήτριος Ρεπάσος ανακοινώνουν την µε ηµεροµηνία 06-07/12/2022 οµόφωνη απόφαση του Τριµελούς Εφετείου Πληµµεληµάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για τον Αστυνοµικό Χρήστο ΤΕΓΑ.

Μετά την τριετή δικαστική περιπέτειά του ήρθε πανηγυρικά η δικαίωση. Το Τριµελές Εφετείο Πληµµεληµάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την αθώωσή του για την υπόθεση της πλαστογραφίας, η οποία κυκλοφόρησε στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης, µε επανειληµµένη προβολή του ονόµατος του, της εικόνας του, συνοδεία χαρακτηρισµών και συκοφαντικών γεγονότων, καθώς και παραβίασης των προσωπικών του δεδοµένων.

Το Δικαστήριο λαµβάνοντας υπόψη του το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, των υπερασπιστικών ισχυρισµών, αλλά και την προσωπικότητα του ιδίου του Χρήστου ΤΕΓΑ κατέληξε οµόφωνα στην αθώωσή του.

Με την αθώωσή του τίθεται τέλος στο διασυρµό, στη ρητορική µίσους, στην σπίλωση της υποληψής του τόσο ως αστυνοµικού όσο και ως ενεργού πολίτη.

agriniopress

Σχόλια