Δήμος Ξηρομέρου : Δεν περίσσεψαν χρήματα για αγορά ενός κλιματιστικού για το Νηπιαγωγείο Φυτειών !!!

Πριν μερικές ημέρες είδαμε ανάρτηση σε τοπικό μπλογκ της Τ.Κ. Φυτειών για συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την αγορά ενός κλιματιστικού  και την τοποθέτηση αυτού στο Νηπιαγωγείο Φυτειών.

Τα ερωτήματα που μας γεννιούνται  αρκετά.

Έχει ενημερωθεί η σχολική επιτροπή για τις εν λόγο ανάγκες ;

Αν ναι ποια η απάντηση των διοικούντων του Δήμου Ξηρομέρου ;

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τι έχει να πει για την εν λόγο κίνηση ;

Καθημερινά βλέπουμε στο διαύγεια του Δήμου Ξηρομέρου και των Νομικών προσώπων αυτού να περνάνε από μπροστά μας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Αναφέρουμε μερικά όπως τραπεζώματα, βραβεύσεις, άναμμα δέντρων  και πολλές άλλες δραστηριότητες περιττές για το σύνολο των δημοτών του Ξηρομέρου.

Το δικό μας ερώτημα είναι δεν περίσσεψαν χίλια ευρώ για ένα κλιματιστικό ;; 

Ακολουθεί η ανάρτηση στο τοπικό μπλογκς 

https://www.fities.gr

 Το νηπιαγωγείο Φυτειών χρειάζεται επειγόντως μια μονάδα κλιματισμού που να παράγει και ζεστό αέρα, έτσι ώστε να κρατηθούν τα παιδιά ζεστά κατά την διάρκεια του χειμώνα! 

Υπάρχουν 25 παιδιά στο νηπιαγωγείο της περιοχής μας. 

Το σύστημα κεντρικής θέρμανσης λειτουργεί μόνο για 1,5 ώρα την ημέρα, λόγω της κρίσης διαβίωσης,  που σαφώς δεν είναι αρκετός χρόνος για να ζεσταθεί το σχολείο.

Έτσι λοιπόν οι υπεύθυνοι έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο gogetfunding.com με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την τοποθέτηση του κλιματιστικού.

Από ότι βλέπουμε, οι Φυτειώτες αμέσως ανταποκρίθηκαν και μέσα σε ελάχιστο χρόνο συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό των €500.

Σχόλια

  1. Που να περισσεψουν χρήματα από τα τραπεζωματα και τα βραβεία που δίνει ο ένας στον άλλον στην υγεία των κοροιδων που το μάρμαρο το πληρώνουν οι πολίτες του Ξηρομέρου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν γράφεται με στοιχεία μιας και είστε γνωστής για να μάθουν και οι πολίτες πόσο στοίχισε η τελετή με το δεσπότη και πόσο το τραπέζι του Αγίου Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ για τον μητροπολίτη ξόδεψαν γύρο στις 12.000 για να φάει κολοκυθοσουπα από το πυθαρι... Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι με μυαλό που δεν πήγαν.. Στις μέρες μας που υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε αλλά τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε η Νηπιαγωγος δεν ζητησε απο τον Δημο και την Σχολικη Επιτροπη Κλιματιστικο . Ολο αυτο εγινε για να το εκμεταλευτουν καποιοι πολιτικα. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου