Σε κρίση πανικού το άτυπο γραφείο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου !!!

 
Κύριε Διαχειριστά του mytikapress, κύριε Βασίλη Σούλα,

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είστε το άτυπο Γραφείο Τύπου του Δήμου Ξηρομέρου και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Τριανταφυλλάκη. 

Φροντίζατε εσείς να μας το υπενθυμίζετε πολύ συχνά και με απανωτά δημοσιεύματα και τοποθετήσεις σας.

 Ωστόσο,  η σημερινή Δημοσίευση-απάντησή σας σε κείμενο που αναδημοσιεύτηκε από το xiromero.gr , αποδεικνύει με τρόπο περίτρανο το πόσο ‘’δεμένος’’, ή και εξαρτημένος είσθε από την παρούσα Δημοτική Αρχή και πόσο πειθήνιο όργανό της καταντήσατε, όταν εμφανίζεστε ως βασιλικότερος του Βασιλέως.

Τους χαρακτηρισμούς, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε στην απάντησή σας, και ιδιαίτερα το πάθος με το οποίο τα προβάλλετε και στηρίζετε  νομιμοποιούν τον κάθε αναγνώστη σας και συνάμα πολίτη του Ξηρομέρου να υποθέτει ότι η άρρηκτη και ανεξήγητη (;) σχέση σας με την Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να είναι τόσο αθώα, όσο προσπαθείτε να μας την παρουσιάσετε.

Στη σχέση αυτή δεν θα επιχειρήσουμε να ειπεισέλθουμε με τον ένα ή άλλο τρόπο. 

Την αφήνουμε στην κρίση της Κοινωνίας του Ξηρομέρου και σε όλους εκείνους, που- όχι, πλέον- αδικαιολόγητα, σας έχουν απονείμει τον τίτλο του Άτυπου Γραφείου Τύπου του Δήμου και του κ. Δημάρχου.

Οφείλουμε, όμως, να καταγγείλουμε την πρακτική σας, που ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και αιτιολόγησης μιας συμπεριφοράς, από έναν blogger, που αν μη τι άλλο, θα πρέπει να κρατάει τις πρέπουσες αποστάσεις από την εξουσία, στα πλαίσια της σωστής και αμερόληπτης στάσης απέναντι σε όλους εκείνους που κάνουν τον δικό τους αγώνα για να ορθοποδήσει ο Δήμος και το Ξηρόμερο, που τείνει με την  ανύπαρκτη , ή άκρως προβληματική πολιτική της Δημοτικής Αρχής, να αφανισθεί.

Πόσω μάλλον, αν συμπαραταχθείτε-όπως όλα δείχνουν- με την Δημοτική Αρχή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Οι φιλοδοξίες και οι επιδιώξεις  του κάθε πολίτη είναι θεμιτές, αρκεί να είναι θεμιτά και τα μέσα, που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του κάθε στόχου. 

Εκτός και εάν, για εσάς και την παράταξή σας ισχύει ότι ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’ και δεν έχετε κανένα δισταγμό να χρησιμοποιήσετε , οποιοδήποτε μέσο για έναν σκοπό ιερό, όπως αυτός της εκλογής της Νέας Δημοτικής Αρχής, απαλλαγμένης από τα βάρη του παρελθόντος.

  Όμως, ‘’έχουν γνώσιν οι φύλακες’’ και αλίμονο σε αυτούς που θα επιχειρήσουν να  αποπροσανατολίσουν και να εξαπατήσουν το εκλογικό σώμα.

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό σας, ο οποίος πολύ σύντομα θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν σε λίγες ημέρες θα πληροφορηθείτε με τον ποιό επίσημο τρόπο, το αντίπαλον δέον σας. 

Σας συνιστώ Ψυχραιμία.

 Τα καλύτερα, για τον λαό του Ξηρομέρου έρχονται, όπως και τα χειρότερα για την παράταξή σας.

Καλό θα είναι να εξοικειώνεστε με την ιδέα της απαλλαγής του τόπου από την προβληματική πολιτική σας παρουσία.

Μ ε την δέουσα, κατά περίπτωση,  εκτίμηση

Κώστας Γεωργούλας, Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια

  1. Εντάξει, αυτός είναι το άτυπο γραφείο τύπου του δημάρχου. Δεν μας λες όμως για αυτό που ανέβασες εσύ; έκανες λάθος ή για να μας δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου