Νίκος Ζώγας :Η ομάδα μας δημιουργήθηκε από τον ήδη υπάρχων αρχηγό της και αυτό που μας ενώνει είναι η πραγματική αγάπη μας για τον τόπο που μεγαλώσαμε και μεγαλώνουν και τα παιδιά μας

 


Αγαπητέ κύριε Θωμά Μπαρμπαρούση πολύ καλημέρα σας!
Για το ποιος είναι "Βαβέλ" αυτό φαίνεται από τα γραφόμενά σας ......
Ότι γράφω τα γράφω πάντα ξεκάθαρα .
Εσείς τι ακριβώς λέτε στο 1ο σας άρθρο;
Λέτε:.......
Και νέος Συνδυασμός ;
Πόσο μάλλον, που είναι στα σκαριά η δημιουργία νέου Συνδυασμού με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συμμετοχή πολιτών και προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό φάσμα.

Σύμφωνα με πηγές, που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, η ανακοίνωση του Συνδυασμού θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Ήδη, υπάρχει μια συμπαγής ομάδα περίπου 50 ατόμων, οι οποίοι βρίσκονται σε διαβουλεύσεις. Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για την ηγεσία στον υπό εκκόλαψη Συνδυασμό φαίνεται να υπάρχει από τον κ. Τζαχρήστα, τον κ. Κ. Γεωργούλα, ενδεχομένως και τον κ. Ν. Ζιώγα. Ακούγονται και άλλα ονόματα, αλλά , προς το παρόν, επισήμως, δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.

Και συνεχίζετε στο 2ο άρθρο σας:

και ο αναμενόμενος να ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο, στον οποίο ο βασικός κορμός θα είναι στελέχη και προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Μήπως Κύριε Μπαρμπαρούση εφόσον δεν τα αντιληφθήκατε ότι τα γράψατε εσείς, τα έχει γράψει κάποιος άλλος για εσάς χρησιμοποιώντας το όνομά σας;

Ε τότε να σας ζητήσω συγνώμη.

Διότι έτσι όπως τα έγραψαν κάποιοι άλλοι για εσάς χωρίς να πέσει στην αντίληψή σας, εγώ προσωπικά αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνουμε όλοι κάτω από την ομπρέλα του Σύριζα, απλά ελληνικά.

Κάτι το οποίο ξαναλέω ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ.

Και γι αυτό τον λόγο την λέξη χρίσμα την ανέφερα εγώ για να σας εξηγήσω ότι η ομάδα μας δεν θα έχει καμία στήριξη από κανέναν κομματικό μηχανισμό.

Επομένως πού είναι οι ήξεις και οι αφήξεις;

Θα σας δώσω ακόμα μία συμβουλή ως κατώτερος σας, επειδή εσείς είστε Μετρ της δημοσιογραφίας τόσα χρόνια,

"Να την ασκείται σωστά και να μην παραπληροφορείτε"

Επιπλέον να σας ενημερώσω ότι : ΜΕΣΙΑΣ για εμένα είναι μόνον ο Χριστός .

καθώς και ότι δεν υπήρξα ποτέ καρεκλοκένταυρος

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε από τον ήδη υπάρχων αρχηγό της και αυτό που μας ενώνει είναι η πραγματική αγάπη μας για τον τόπο που μεγαλώσαμε και μεγαλώνουν και τα παιδιά μας αφήνοντας κατά μέρους τους όποιους κομματικούς διαχωρισμούς, οι οποίοι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην κοινή μας πορεία για το καλό του τόπου μας.

Και με αυτή μου την απάντηση πιστεύω ότι σας έλυσα κάθε απορία μη αφήνοντας κανένα υπονοούμενα και καμία ειρωνεία για καμία περαιτέρω συνέχεια αυτής της απορίας σας.

Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

Σχόλια

  1. Θερμά συγχαρητήρια καλέ μου φίλε Νίκο .!!
    Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η σχέση μας δεν είναι απλά πολιτική ,που στην οποία είναι δυνατόν σε κάποιες περιπτώσεις να έχουμε διαφορετική τοποθέτηση ,πράγμα το οποίο είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας ,αλλά βαθειά ανθρώπινη σχέση με ειλικρινή φιλία και αγάπη , η οποία ούτε διαταράχθηκε ,αλλά ούτε θα διαταραχθεί από εκλογές ή ότι άλλο .!!!
    Με ειλικρινή φιλία και αγάπη .
    Ο Άνθρωπος Παναγιώτης Στάικος και για όλους τους φίλους μου όπως εσύ σκέτο
    Παναγιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου