ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ





 Παρουσιάσαμε χθες το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζει το Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού.

Πάρα πολλοί ανώνυμοι σχολιαστές προσέτρεξαν να μας κατηγορήσουν για παραπληροφόρηση.

 Ότι το Γυμνάσιο δεν έχει θέρμανση λόγο έλλειψης πετρελαίου ενώ το σωστό ήταν η  αντλία θερμότητας του Γυμνασίου Αστακού, στη φάση της δοκιμαστικής λειτουργίας, από το εξουσιοδοτημένο τεχνικό συνεργείο της CARRIER, παρατηρήθηκε αστοχία σε έναν διαμεριστή – splΙt της κεντρικής πλακέτας.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής .

Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλατε να εντάξετε και να υλοποιήσετε ένα έργο σημαντικό για τα δύο σχολεία του Δήμου μας .

Το αποτέλεσμα της μη θέρμανσης του Γυμνασίου παραμένει το ίδιο για εμάς τα παιδιά, τους καθηγητές και τους γονείς που αγωνιούν για το Μέλι γενέσθαι.

Ανατρέξαμε στο Διαύγεια του Δήμου Ξηρομέρου μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου είχε εξοφλήσει τον εργολάβο.

Τα ερωτήματα μας πάρα πολλά .

α) Η Επιτροπή παραλαβής πως υπέγραψε ένα έργο χωρίς να το δοκιμάσει ;

β) Η εξόφληση του τιμολογίου έγινε 1 Νοεμβρίου 2022 ο εντέλλεστε έκανε τον προβλεπόμενο έλεγχο για να προχωρήσει στην εξόφληση ;

γ) Η σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξυ του εργολάβου και του υπεύθυνου εκπροσώπου του Δήμου Προβλέπει επιδιορθώσεις για τυχόν λάθη από μέρος του εργολάβου;;

δ) Στο δελτίο τύπου που αναρτήσατε αναφέρετε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση ,  γιατί δωρεάν ; δεν προβλεπόταν στους όρους της Σύμβασης που υπογράψατε ;

Διαπιστώνουμε αδιαφορία από την Δημοτική αρχή , είχε όλο τον χρόνο μπροστά της να παραδώσει ένα έργο σωστό αντί αυτού παρέλαβε ένα έργο με λάθη και παραλείψεις.

Με αποτέλεσμα τα παιδιά και οι καθηγητές του Καραμούζειο Γυμνασίου να υποστούν το κρύο κατά μεσής του χειμώνα. 

xiromero.gr

Σχόλια

  1. Σας ενημερώνουμε ότι και στο Δημοτικό Σχολείο Αστακού η αντλία θερμότητα είναι εκτός λειτουργίας.
    Από την Διεύθυνση του Σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον προηγούμενο σχολιαστή δεν έχει θέρμανση ούτε το δημοτικό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ενημερώνουν τους γονείς μέσα στο χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά μας ξεπαγιασαν και αυτοί το χαβα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο βωμό της πολιτικής οι δύο πρόεδροι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων προσπαθούν να θάψουν το θέμα και ας ξεπαγιαζουν τα παιδιά μας ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥΓΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάρει θέση ο νέος υποψήφιος δήμαρχος κύριος Μπόνης..
    Γιατί αυτή η σιωπή από μέρους του ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη καποια στιγμη οφειλεται λογο της θεσμικης θεσης να συμπεριφερεστε υπευθυνα και οχι να παραπληροφορειται και να αυτοξεφτιλιζεστε ανευ λογου και αιτιας 1.το εργο της ενεργειακης αναβαθμισης των σχολειων δημοπρατηθηκε με 566.680 ευρω και εκπτωση 36,63%.2.για το εργο ο εργολαβος εχει πληρωθει 4 λογαριασμους α)134707 ευρω β)66970 ευρω την 27/9/22 γ)61825 ευρω την 2/11/22 δ)45712ευρω την 18/11 Απο τα παραπανω ειναι φανερο οτι :Α.ουτε το εργο εχει παραδοθει Β.ουτε ο εργολαβος εχει εξοφληθει!! και φυσικα Γ. δεν ειναι η ελλειψη πετρελαιου οπως ειχατε προαναφερει που δεν υπαρχει θερμανση !! Λιγη σοβαρότητα και υπευθυνοτητα εκ μερους σας δεν βλαπτει και κυριως αυτο -αυτους που λετε η θελετε να εκπροσωπειτε Ελπιζω να σταθειτε στο απαιτουμενο ...υψος και να αναρτησετε το σχολιο μου!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου