Απόστολος Ν Πανταζής : Πάντα για αυτούς οι άλλοι θα φταίνε και πάντα τη κατσίκα του γείτονα θα μισούνε.

 


Πολλά γεγονότα μαζεμένα μας παρουσίασε σήμερα η παράταξη της δημοτικής αρχής,έντεκα το αριθμό για ΠΟΑΥ.

Πάντα για αυτούς οι άλλοι θα φταίνε και πάντα τη κατσίκα του γείτονα θα μισούνε.
Πάντα στα δύσκολα θα έχουνε μια δικαιολογία ότι τάχα μου οι άλλοι φταίνε για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες 4αρων ετών,αλλά για τα έργα των άλλων προηγούμενων δημοτικών αρχών δε λένε τίποτα παρά φωτογραφίζονται με θράσος και καμάρι - όπως τους συμφέρει.
Για το μεγάλο αγώνα που δίνει η επιτροπή αγώνα και ξανά μπράβο της τίποτα…… όλα η δημοτική αρχή τα κάνει….;;;;;
Ξέρανε μόνο να τιμωρήσουν τους Αστακιώτες ‘’σαμποτάροντας’’ την επέκταση του κοιμητηρίου λόγω εμπάθειας προς το δωρητή.
Μιλάνε για όψιμους αγωνιστές αλλά ξεχάσανε ότι οι ίδιοι μείνανε μια άγουρη συγκυρία βυθισμένη στο προεκλογικό τους μυθιστόρημα,στην εύφορη κοιλάδα των υποσχέσεων των κρεμαστών κήπων των απειλών για δικαστές και εισαγγελείς……
Αυτό λοιπόν το προεκλογικό τους μυθιστόρημα θα έχει επίλογο και αργά η γρήγορα τέλος,όπως τέλος θα έχουν οι απευθείας αναθέσεις και το φαγοπότι,γιατί ο λαός είναι Σοφός!!!!!!!!!!
Η επαγγελματική και επιχειρηματική τους αποκατάσταση μέσω της αυτοδιοίκησης θα τελειώσει.
Τη φωτιά μπορείς να την καταπολεμήσεις, τον καπνό όχι.
Η νύχτα πάντα θα φεύγει και θα έρχεται η ημέρα.
Απόστολος Ν Πανταζής

Σχόλια

  1. Τώρα θα ξεράσουν το μεγάλο τους φαγοπότι όχι μόνο για τις απευθείας αναθέσεις ,τις οποίες εξόρκιζαν προεκλογικά και κατηγορούσαν τους άλλους .
    Όμως δεν έκαναν φαγοπότι μόνο με τις απευθείας αναθέσεις ,αλλά και στο έργο με Δημοπρασία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ,την αντικατάσταση του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα Αλώνια έκλεψαν 240.500 ευρώ και τώρα σε χρόνο ρεκόρ 4 μηνών ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων ύστερα από κατεπείγουσα εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και της Οικονομικής Αστυνομίας ,ξεκίνησε ανακρίσεις και τους περιμένουν 10 χρόνια φυλακή ,αφού η κλοπή δημοσίου χρήματος πάνω από 120.000 ευρώ είναι κακούργημα και έτσι τους έχει πιάσει τρέμουλα και είχαν συνάντηση στην Αθήνα 3 κολλητοί ( μήπως μπορούν να μας πουν, ποιοί ήταν αυτοί οι 3 κολλητοί ;;)μετά τις κλήσεις για την μεγάλη ληστεία .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου