ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ : Οι Ψευτοθόδωροι!

 


Οι Ψευτοθόδωροι!

Αγαπητοί Συνδημότες!
Στην 1η συνάντηση των Ενεργών πολιτών που έγινε στις 8-1-23 οι προτάσεις και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν μείζονος σημασίας για το μέλλον του Ξηρομέρου.
Ειδικότερα το θέμα που αναλύθηκε περισσότερο ήταν αυτό που τόνισε ο Κος Γ. Λύτρας όπου ανέφερε χαρακτηρίστηκα πως « εδώ και 1,5 χρόνο σε συνάντηση που συμμετείχε και ο ιδιος με τον Δήμαρχο του επισήμανε ότι πρέπει ο Δήμος να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούμε στο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) το οποίο καθορίζει την ανάπτυξη του τόπου μας για τα επόμενα 5 έτη».
Και... 1,5 χρόνο τώρα τι έκανε ο Δήμος Ξηρομέρου;
Φυσικά δεν είχε χρόνο γιατί ήταν και είναι απασχολημένος στο Facebook και στα sites.
Έρχεται τώρα ο Δήμαρχος « μετά Βαίων και κλάδων» και πανηγυρίζει για κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε κάνει και εάν δεν γινόταν η συγκέντρωση των Ενεργών Πολιτών να αναδείξουν το θέμα, θα είχε μείνει και αυτό στο συρτάρι λόγω ανικανότητας.
Αυτά τα αναφερω για να γνωρίζουν οι Δημότες την αλήθεια την οποία η Δημοτική Αρχή την παραποιεί και την βαφτίζει το κρέας ψάρι, προσπαθώντας να καρπωθεί έργα άλλων ως δικά της, σκορπίζοντας ψέμματα και φωτογραφίες.
Σαν αυτό της δήθεν βράβευσης του Δήμου από γνωστή ιδιωτική εταιρεία στην οποία αφού είχε πληρώσει με τα λεφτά των Δημοτών το βραβείο της προσπάθησε να παίξει ακόμα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι υποτιμώντας την νοημοσύνη των Ξηρομεριτών.
Όσο για την λάσπη που έριχναν και ρίχνουν για την δήθεν ανυπαρξία μας ως Ενεργοί Πολίτες, με την συγκέντρωση μας αποδείξαμε ότι και υπάρχουμε και είμαστε δυνατοί!
Αφού διαπίστωσαν ότι υπάρχουμε έσπευσαν να αμολήσουν «τα φαφούτικα παπαγαλάκια» να διαλαλούν ότι ήμασταν 30,40,50,60,70,80 ή 90 περίπου άτομα.
Τελικά όσο και αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε ήμασταν 210 άτομα όλοι Ένας προς Ένας! και αυτό σας πείραξε πολυ.
Όμως θα σας ενοχλήσει περισσότερο οταν με την ανακοίνωση του Συνδυασμού μας, θα επικαλεστώ μια φράση του αείμνηστου Δημάρχου και κουμπάρου μου Πυθαγόρα Σαμαρά
«ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ

Σχόλια

  1. Τώρα θα ξεράσουν το μεγάλο τους φαγοπότι φίλε Νίκο όχι μόνο για τις απευθείας αναθέσεις ,τις οποίες εξόρκιζαν προεκλογικά και κατηγορούσαν τους άλλους .
    Όμως δεν έκαναν φαγοπότι μόνο με τις απευθείας αναθέσεις ,αλλά και στο έργο με Δημοπρασία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ,την αντικατάσταση του αγωγού από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα Αλώνια έκλεψαν 240.500 ευρώ και τώρα σε χρόνο ρεκόρ 4 μηνών ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων ύστερα από κατεπείγουσα εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και της Οικονομικής Αστυνομίας ,ξεκίνησε ανακρίσεις και τους περιμένουν 10 χρόνια φυλακή ,αφού η κλοπή δημοσίου χρήματος πάνω από 120.000 ευρώ είναι κακούργημα και έτσι τους έχει πιάσει τρέμουλα και είχαν συνάντηση στην Αθήνα 3 κολλητοί ( μήπως μπορούν να μας πουν, ποιοί ήταν αυτοί οι 3 κολλητοί ;;)μετά τις κλήσεις για την μεγάλη ληστεία .
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου