Ο Σπήλιος Λιβανός στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιστημονικές και Οργανωτικές Υγειονομικές Προκλήσεις για την Αιτωλοακαρνανία».



 Αναφέρει σχετικά στην προσωπική του ιστοσελίδα .facebook

Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Επιστημονικές και Οργανωτικές Υγειονομικές Προκλήσεις για την Αιτωλοακαρνανία».

Αξίζουν θερμά
συγχαρητήρια
στον Πρόεδρο κ. Δημοσθένη Μπούρο, τον Γ.Γ. κ.Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και το Συμβούλιο της Ένωσης #Αιτωλοακαρνάνων #Πανεπιστημιακών για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία είχε στόχο να αποτυπώσει την κατάσταση στο υγειονομικό σύστημα του νομού μας.
Θεωρώ ότι τα τελευταία 4 χρόνια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας υγείας & παιδείας, δύο τομείς, που αποτελούν τις κορωνίδες της πολιτικής της #ΝΔ για την επόμενη τετραετία.
Προφανώς, στις δύο υγειονομικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας, υπάρχουν ακόμα παθογένειες και προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν.
Σε στενή συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου #Αγρινίου κ. Σερασκέρη και με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου #Μεσολογγίου κ. Φιλιπποπούλου, μπορούμε να βελτιώσουμε το πλαίσιο λειτουργίας των μονάδων, να ξεφύγουμε από τις παθογένειες και να εστιάσουμε σε μονάδες πρότυπα.
Ας ξεκινήσουμε από την Πνευμονολογική και τη #ΜΕΘ που είναι ουσιαστικότερες. Να ενεργοποιήσουμε γιατρούς που έχουμε σε όλη την χώρα, ανθρώπους οι οποίοι κατάγονται από το νομό μας. Να δουλέψουμε συντονισμένα σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία της περιοχής.
Ας ευχηθούμε το 2023 να είναι μία χρονιά όπου η Πνευμονολογική & η ΜΕΘ θα έχουν καλύτερη τύχη από αυτή των προηγούμενων χρόνων.
https://mpampiini.blogspot.com/2023/01/blog-post_33.html







Σχόλια