ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".

 

 ΠΗΓΗ: https://www.facebook. tzenny.papadimitrioy

Σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου στην πλατεία του χωριού μας και σε αυτό βοήθησε και ο ηλιόλουστος καιρός.
 
Στην κοπή της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν για το 2023 ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβιτσας Κος Γιάννης Χρόνης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Κος Γιάννης Τριανταφυλλακης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κα Χριστίνα Ταπραντζή, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας Κος Θανάσης Παπαθανάσης.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Σωτήρης Γαντζούδης ευχήθηκε για το νέο έτος Χρόνια Πολλά και ακολούθησε ο Αρχιμανδριτης πατηρ Δαβίδ Μπαζουλας οπου ευλόγησε την Βασιλόπιτα, η οποία μοιράστηκε σε όλους μας.
 Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ηταν ο Κος Βαγγέλης Μαργώνης.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας Κος Θανάσης Μαυρομάτης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος, Βοηθός Περιφερειάρχη ΠΔΕ Κα Αγγελική Χαλιμούρδα, Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξηρομέρου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς του Δήμου, ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου, Οι πρόεδροι όμορων χωριών, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών, συγχωριανοί μας και καλεσμένοι από φίλους του συλλόγου.
 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ παρέθεσαν γεύμα στους καλεσμένους σε κατάστημα του χωριού μας.
 
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".




















































Σχόλια