65χρονος γιατρός συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό



Δεν έχουν τέλος οι φρικτές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού κατ’ εξακολούθηση. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το πρωί της Τετάρτης (15.02.2023) προχώρησαν σε πέντε νέες συλλήψεις, ανάμεσα τους και ένας γιατρός.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ανάμεσα στις συλλήψεις που έγιναν το πρωί της Τετάρτης για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμού κατ’ εξακολούθηση, είναι και ένας 65χρονος γιατρός -δερματολόγος- μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας.

Ο γιατρός:



Στον τόπου του εγκλήματος

Σε μικρή απόσταση από το σπίτι της 12χρονης, είναι οι δυο από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας που αφορά στην ανήλικη στον Κολωνό.

Το newsit.gr μίλησε με κατοίκους της περιοχής όπου βρίσκεται το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου.

«Ένας καλός γιατρός. Βοηθούσε και οικονομικά αν δεν είχες», μας λέει ένας κάτοικος και ιδιοκτήτης κοντινού μαγαζιού στο ιατρείο.

Ο ίδιος προσθέτει: «Και σε κάθε πρόβλημα υγείας κάτι θα σου έβρισκε λύσεις. Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα».

 Το ιατρείο του δερματολόγου:

Άλλος κάτοικος, μας λέει ότι «το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήταν καταπληκτικός γιατρός».

Οι αρχές «τον συνέλαβαν πολύ διακριτικά χθες (Τρίτη 14.02.2023) το μεσημέρι», λέει στο newsit.gr γείτονας του 65χρονου δερματολόγου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του γιατρού που συνελήφθη να εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά στο ιατρείο του. Πάντως έξω από το ιατρείο υπάρχει ταμπέλα που δείχνει ότι θα παραμείνει κλειστό έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Το αυτοκίνητο του γιατρού:

Η ΕΛΑΣ προχώρησε και στην σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα πακιστανικής υπηκοότητας, ιδιοκτήτης μαγαζιού που βρίσκεται σχεδόν 50 μέτρα μακριά από το ιατρείο του ετέρου συλληφθέντα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Και για τον 50χρονο, οι γείτονες είχαν να πουν καλά λόγια, εξηγώντας ότι δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Οι δυο αυτοί συλληφθέντες και οι άλλοι τρεις, όλοι τους βαρύνονται από την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το κλειστό μαγαζί του Πακιστανού:

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον γιατρό συνελήφθησαν άλλοι δυο Έλληνες (65 και 44 ετών) και εκτός από τον 50χρονο Πακιστανό άλλος ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής (23 ετών).

Όλοι τους βαρύνονται από την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα πέντε αυτά νέα πρόσωπα που κατηγορούνται για εμπλοκή σε αυτήν την ανεπανάληπτη υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων του ανήλικου παιδιού, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρεθούν και άλλοι δράστες ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα, newsit.gr

Σχόλια