Κώστας Γεωργούλας: «Περήφανος για όσα καταφέραμε, με γνώση και εμπειρία συνεχίζουμε για τον τόπο μας»



Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Σε συνέχεια δημοσίευσης του αγαπητού φίλου Απόστολου Νικ. Πανταζή, θεωρώ ότι έχω το χρέος να αναφέρω συμπληρωματικά και να επισημάνω ορισμένα στοιχεία που αφορούν τα έργα και τις ημέρες μας κατά τη Δημοτική Περίοδο 2014-2019, για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και παράλληλα την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας.

Αρχικά νιώθω την υποχρέωση απέναντί σας, ότι αισθάνομαι περήφανος που υπηρέτησα τους Ξηρομερίτες από μια καίρια θέση αυτής της Κοινωφελούς, αφήνοντας κατά κοινή ομολογία ένα σπουδαίο κοινωνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας. Αισθάνομαι επίσης περήφανος για όσα καταφέραμε την πενταετία Γαλούνη, για τους καθημερινούς αγώνες που δώσαμε για να αναπτύξουμε δομές, να εκσυγχρονίσουμε υπηρεσίες, να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας.

Η μετέπειτα προσωπική απόφασή μου ανεξαρτητοποίησης και αποχώρησης από την παράταξη του Ερωτόκριτου Γαλούνη δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το σημαντικό έργο που παρήχθη εκείνη τη δημοτική περίοδο.

Για το λόγο αυτό και για να μη δημιουργούνται διαστρεβλώσεις, θα ήθελα να θυμηθούμε, και να θυμίσουμε σε κάποιους, με μεγάλη προσοχή έναν σύντομο απολογισμό της θητείας μας 2014 – 2019:

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας την 01/09/2014, προχωρήσαμε άμεσα στην σύγχρονη οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου με ταυτόχρονη αλλαγή του μοντέλου διοίκησης, έχοντας σαν μέλημα μας την εξυπηρέτηση του πολίτη.



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Προτεραιότητα μας υπήρξε η δημιουργία νέων υπηρεσιών του Δήμου, και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να συστήσουμε και να λειτουργήσουμε 4 νέες υπηρεσίες:

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

Παράρτημα ΙΚΑ(Αστακός)





ΚΕΠ Φυτειών



Λιμενικό Φυλάκιο Αστακού




ΠΟΙΟΤΗΤΑΖΩΗΣ–ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Άμεση προτεραιότητας της Δημοτικής Αρχής υπήρξε η ποιότητα ζωής των πολιτώνκαιηλύσητωνπροβλημάτωντηςκαθημερινότητας.

Για το λόγο αυτό, από την πρώτη μέρα προχωρήσαμε σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους πολίτες πλήρη επάρκεια νερού αρίστης ποιότητας.


Συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην μελέτη και κατασκευή των παρακάτω έργων ύδρευσης:

Ολοκληρώσαμε και δώσαμε σε λειτουργία την υδροδότηση στο παραλιακό κομμάτι του Δήμου(Δ.Ε. Αλυζίας) στη θέση Παλιόβαρκα – Λύσιμος - Μύτικα, προϋπολογισμού 1.100.000,00€.

Κατασκευάσαμε το νέο εσωτερικό δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού,προϋπολογισμού 1.500.000,00€.


Ξεκινήσαμε την κατασκευή του νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού(Ά φάση μήκους 5 χιλιομέτρων περίπου), προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Εντάξαμε στο Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι την Β’ φάση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστακού από τις πηγές Λάμπρα μέχρι τον Άγιο Δημήτριο,προϋπολογισμού 1.209.677,42€.


Συντάξαμε και καταθέσαμε στο Υπουργείο Υποδομών σχετική μελέτη για την κατασκευή του νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης ΣΥΚΞ (Δ.Ε. Φυτειών),προϋπολογισμού 4.500.000,00€.


Έχει γίνει προ ένταξη του έργου και αναμένετε το συντομότερο δυνατό η οριστική ένταξη και δημοπράτησή του.

Προχωρήσαμε στην συντήρηση, επισκευή και μερική αντικατάσταση του μηχανολογικού –ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των αντλιοστασίων ύδρευσης του Δήμου.


Στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού, προμηθευτήκαμε και τοποθετήσαμε φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας στο παραλιακό μέτωπο του Αστακού από την είσοδο της πόλης μέχρι το Χοβολιό. Ταυτόχρονα έγινε και επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού,τόσο της πόλης του Αστακού, όσο και ολόκληρο το Δήμο. Φωτίσαμε το Δήμο μας με ταυτόχρονη μείωση του κόστους.








ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ–ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ένα από τους πιο ευαίσθητους τομείς τους Δήμου μας βρήκαμε έλλειψη προσωπικού και οχημάτων με αποτέλεσμα η συγκομιδή και αποκομιδή των απορριμμάτων της Δ.Ε. Αστακού να ανατεθεί σε ιδιώτη εργολάβο.

Κατά διαστήματα προβήκαμε στην πρόσληψη προσωπικού Κοινωφελούς εργασίας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέσω ΟΑΕΔ,και έτσιαντιμετωπίσαμεπιοαποτελεσματικάτην καθαριότητα του Δήμου.

Δημιουργήσαμε τμήμα πολιτικής προστασίας το οποίο ασχολείται με την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, με θετικά αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

Δημιουργήσαμε αντιπυρικές ζώνες οι οποίες ήταν απαραίτητες για την προστασία του περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές.

Κατασκευάσαμε φρεάτια ιδιωτικών συνδέσεων των αστικών καταναλωτών με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο διέλευσης λυμάτων στις εγκαταστάσεις Βιολογικού Καθαρισμού.



ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

Προχωρήσαμε στην επέκταση του Νεκροταφείου Αστακού σε όμορο οικόπεδο (Δωρεά Οικογένειας Αποστόλη Ν. Πανταζή)




Έγινε συντήρηση–περίφραξη στα νεκροταφεία του Δήμου.


ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Άμεση προτεραιότητα μας ήταν η επισκευή και συντήρηση της Δημοτικής μας Οδοποιίας.

Σε συνεργασία με την εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. κατασκευάσαμε νέο δρόμο από τον κόμβο του Πλατυγιαλίου μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα, μήκους περίπου 2,5 χιλιομέτρων.

Προχωρήσαμε στην επισκευή της Δημοτικής μας Οδοποιίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, έτσι ώστε να είναι άνετη και ασφαλής η επικοινωνία με όλα τα χωριά του Δήμο μας.

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στη κυκλοφορία η Β’ φάση του νέου οδικού δικτύου Κουβαράς–Φυτείες–Αστακός από πιστώσεις του ΕΣΠΑ.



Έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις στην Αγροτική Οδοποιία του Δήμου έτσι ώστε έγινε δυνατή η επικοινωνία των αγροτών με τα κτήματά τους, καθώς και με τις γεωργικές και κτηνοτροφικές του εκμεταλλεύσεις.

Στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 εντάξαμε τα παρακάτω έργα:

Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Αστακού, προϋπολογισμού 497.172,71€, (αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Παναγία Φανερωμένη).




Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Παλαιομάνινας, προϋπολογισμού 349.000,00€ (αφορά την κατασκευή του αγροτικού δρόμου στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας από το νεκροταφείο μέχρι τη θέση Λαγκάδα).

Τα παραπάνω έργα βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησής τους.

Αγροτική οδοποιία Τ.Κ. Μπαμπίνης προς Άγιο Γεώργιο, προϋπολογισμού

300.000,00€.



Το έργο αυτό έχει δημοπρατηθεί και οι εργασίες κατασκευής του θα ξεκινήσουν άμεσα.

Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας, προϋπολογισμού 595.000,00€, μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος Ι.

Με τις αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα

«ΦΙΛΟΔΗΜΟΣΙΙ» στο Δήμο μας τα παρακάτω έργα:

Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου μας,προϋπολογισμού 212.000,00€.

Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού,προϋπολογισμού 175.000,00€.

Τα παραπάνω έργα βρίσκονταν στο στάδιο της δημοπράτησης.

  Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις, προϋπολογισμού 47.700,00€. 

Το έργο αυτό έχει δημοπρατηθεί και αναμένεται άμεσα η έναρξη των εργασιών κατασκευής του.  

ΠΑΙΔΕΙΑ 

 Εντάξαμε, δημοπρατήσαμε και κατασκευάζουμε την Ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, προϋπολογισμού 3.336.910,56€.  


 Καταθέσαμε σχετική μελέτη για την κατασκευή του νέου Γυμνασίου Αστακού. Αναμένεται η ένταξη του.

  Έγινε συντήρηση και επισκευή όλων των σχολικών κτηρίων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους συλλόγους των καθηγητών και Γονέων και Κηδεμόνων. 

Μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, προχωρήσαμε στην ίδρυση και λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και στις 3 Δημοτικές Ενότητες, δημιουργώντας ταυτόχρονα 12 νέες θέσεις εργασίας.

ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ  

ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ


ΚΔΑΠ ΚΑΝΔΗΛΑΣ



 Στηρίξαμε την ποιοτική αναβάθμιση των παιδικών σταθμών μέσω του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 

 Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους πολίτες το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αστακού.

Ένα σπουδαίο έργο για την νεολαία του Ξηρομέρου που Ξεκίνησε επί Δημαρχίας Παναγιώτη Σταικου  ...




 Μελετήσαμε, δημοπρατήσαμε και υπογράψαμε σχετική σύμβαση για το έργο «Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Κανδήλας», προϋπολογισμού 124.606,53€. 




  Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το έργο «Κατασκευή εξεδρών στο γήπεδο Φυτειών», προϋπολογισμού 75.000,00€


Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ τα παρακάτω έργα: 

 Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Μύτικα, προϋπολογισμού 300.000,00€.

  Αποπεράτωση Δημοτικού γηπέδου Τ.Κ. Κανδήλας, προϋπολογισμού 71.000,00€. 


 Μέσω  της Κοινωφελούς Επιχείρησης προχωρήσαμε στη συντήρηση και επισκευή του γυμναστήριο στην Τ.Κ. Παπαδάτου. 


 Σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο και τους αθλητικούς φορείς προχωρήσαμε στη νομιμοποίηση, επισκευή και συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

  Στηρίξαμε και ενισχύσαμε οικονομικά όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας.  

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 

 Μέσω του Νομικού Προσώπου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης προχωρήσαμε στη συνδιοργάνωση με τους πολιτιστικούς συλλόγους διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων Ξηρομεριτών συγγραφέων, εκθέσεις βιβλίων κ.λπ.

    Αποπερατώθηκε  το Λαογραφικού Μουσείου της Παλαιομάνινας από την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου .





  Έγινε συντήρηση του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα.

  Προμηθεύσαμε και αναβαθμίσαμε με ηλεκτρονικό εξοπλισμό την Βιβλιοθήκη Σκουρτούς. 

 Μέσω Συνεδρίων που πραγματοποίησε το Νομικό Πρόσωπο, αναδείξαμε και προβάλαμε την πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς επίσης και όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία του Δήμου μας. 




ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ 

 Εντάξαμε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020 την κατασκευή του έργου Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη των σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία (Α’ φάση), προϋπολογισμού 1.368.400,00€ 

Ένα σημαντικό έργο που συνεχίσαμε από την προηγούμενη δημοτική Αρχή Δημαρχίας Πυθαγόρα Σαμαρά.


 Έγινε συντήρηση, αποκατάσταση και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου έμπροσθεν του πάρκου και της παιδικής χαράς, προϋπολογισμού 150.000,00€. 


 Ολοκληρώσαμε της ανάπλασης της πλατείας των Φυτειών.

Ένα συνεχιζόμενο έργο από προηγούμενες δημοτικές αρχές Παναγιώτη Τζαχρήστα και στην συνέχεια Πυθαγόρα Σαμαρά  


 Συντάξαμε σχετική μελέτη για την κατασκευή νέας πλατείας στα Πηγάδια. 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 

Στον τομέα του τουρισμού Δημοπρατήθηκαν 2 έργα που έχουν σχέση με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης του Αστακού.

  Ανάπλαση παραλιακού μετώπου στο λιμάνι του Αστακού, προϋπολογισμού 92.000,00€. 

 Συντήρηση – αποκατάσταση τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Αστακού, προϋπολογισμού 105.000,00€. 

Εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας 2 νέα έργα. 

 Την βελτίωση του αλιευτικού καταφυγίου Αστακού στη θέση Εσχατολάγκαδο, το οποίο είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των αλιέων, προϋπολογισμού 100.000,00€.

  Προμήθεια και Τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στο λιμάνι Αστακού, προϋπολογισμού 127.000,00€. Τοποθετήσαμε pillars στο λιμάνι του Αστακού, λύνοντας το πρόβλημα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης των τουριστικών σκαφών, με ταυτόχρονη τοποθέτηση ηλεκτρικών μπαρών στο λιμάνι. 


Καταθέσαμε στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικό φάκελο για τον καθορισμό χερσαίας ζώνης λιμένα Μύτικα. Αναμένετε η έγκρισή του. Ολοκληρώθηκε η Έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων στο Λιμάνι του Μύτικα. 

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΝΟΙΑ 

 Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Νέου Κτηριακού Συγκροτήματος Κέντρου Υγείας Μύτικα. 



 Έγινε συντήρηση των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου μας.

  Μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συνεχίσαμε και επεκτείναμε το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Κανδήλας , Μυτικα, Βαρνακα, Αρχοντοχώρι, Παναγούλα , Παλαιομάνινα, Στρογγυλοβούνι, Πηγάδια.



 Ιδρύσαμε το Κέντρο Κοινότητας, που έχει άμεση σχέση με την βοήθεια και την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. 

  Μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου,  την δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Τ.Κ. ΚΑΝΔΗΛΑΣ




ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ

 Στόχος μας  ήταν και είναι η ανάπτυξη του Δήμου. 

Ο τουρισμός , η γεωργία, κτηνοτροφία, η αλιεία, το Πλατυγιάλι, το λιμάνι του Αστακού και του Μύτικα είναι οι τομείς πάνω στους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί η περιοχή μας. 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σας ευχαριστώ όλα αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη σας.

Παραμένω εδώ δίπλα σας, σταθερός στις αξίες μου, να σας υπηρετώ.

Με γνώση, δύναμη και εμπειρία θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας.

Ενεργά, Ανιδιοτελή, Αξιόπιστα!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ



Σχόλια

  1. Αγαπητέ φίλε Κώστα,

    Αυτή είναι η πραγματικότητα,οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται σωστά και να γνωρίζουν την αλήθεια.

    Τα έργα όλα ανήκουν στους πολίτες και μόνο!
    Τα έργα αυτά έγιναν από την προηγούμενη δημοτική αρχή που η σημερινή καπηλεύεται.

    Όπως,η ανάπλαση του παραλιακού και ιστορικού κέντρου της πόλης του Αστακού (που δυστυχώς είναι κακής κατασκευής και έχει γίνει πάρκινγκ) ξεκίνησε από προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλα απεντάχθει,η προηγούμενη δήμοτικη αρχή και αν θύμαμαι καλά ο Δήμαρχος με τη συμβολή του κυρίου Λύτρα τότε Αντιπεριφερειάρχη,ένταξε ξανά το έργο και σήμερα υλοποιείται.
    Όπως το γήπεδο μπάσκετ ΔΑΚ Αστακού ξεκίνησε από το κύριο Στάικο,έμεινε για αρκετά χρόνια σταματημένο και η προηγούμενη δημοτική αρχή συνέχισε και υλοποίησε.

    Οι πλωτές εξέδρες είναι καθαρά έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής όπως και το παραλιακό κομμάτι και το γνωστό «σταμπωτό» όπως και τα φώτα στη παραλία και σε όλο το παραλιακό μέτωπο, όπως το νέο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο του Μύτικα το ίδιο,όπως η ύδρευση και όλα όσα ακόμη πολύ σωστά αναφέρεις.

    Το ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή κρίθηκε και έφυγε,είναι ένα αποδεκτό δημοκρατικό αποτέλεσμα,όμως τα έργα της είναι ορατά και μέτρησιμα και μακράν μπροστά,οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια και μόνο.

    Όσον αφορά το σημερινό ξέφρενο πάρτι των απευθείας αναθέσεων,της κρυφής αλλά ακτινογραφημένης τσέπης,είναι μια τραγική εξέλιξη όπως τραγικά εξελίσσεται η πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής - κοροϊδία στους πολίτες με συκοφαντίες και ψέματα.

    Μαθαίνω ότι πρόσφατα έγινε απευθείας ανάθεση 32,237,52€ για χαρτογράφηση νεκροταφείων και αναμένετε άλλη μια 30,000€ σύνολο 62,000€ και κάτι ψιλά (για να κάνουμε και το λογαριασμό σωστά που δε γνωρίζουμε από νούμερα και μας προκαλούν ζαλάδα τα φραγκοδίφραγκα) όταν μάλιστα η τεχνική υπηρεσία είναι στελεχωμένη.

    Αυτά γίνονται όλο και ποιο κατανοητά στους πολίτες!!!! Τώρα με ψέματα, φωτογραφίες, τσιφτετέλια και χτυπήματα στη πλάτη θεωρούν ότι είναι έργο,συγνώμη αλλά λυπάμαι αφάνταστα.
    Σύντομα θα ξεκινήσει το κλάδεμα στις μουριές σε παραλίες και πλατείες….εκεί να δεις έργο μεγάλο και καμάρι…………

    Απορώ με το θράσος τους να φωτογραφίζονται σε έργα άλλων…..

    Όπως είπαμε,τα έργα όλα ανήκουν στους πολίτες και μόνο, αλλά όμως είναι τίμιο να γνωρίζουν οι πολίτες ποιος πραγματικά εργάστηκε,ποιος τα έφτιαξε και ποιος απλά φωτογραφίζεται.

    Απόστολος Ν Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%94%CE%9C%CE%97%CE%A9%CE%9A%CE%96-%CE%98%CE%959I’m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους έχουμε καταλάβει τους Τριανταφυλεους το ρόλο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κωστα για δημαρχος! οι αλλοι ειναι καλυτεροι?? προχωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο φίλε Κώστα και σε ευχαριστώ στην αναφορά σου προς το όνομα μου για το κλειστό ,που χάρηκα υπερβολικά και το έδειξα ,όταν το ολοκληρώσατε .
    Με εκτίμηση .
    Παναγιώτης Στάικος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και επειδή ξέχασα τον αύλειο χώρο του κλειστού που οι ανίκανοι ,κλέφτες και πολιτικοί απατεώνες ,που η Δικαιοσύνη άρχισε με ταχύτατους ρυθμούς τις ανακρίσεις για την μεγάλη ληστεία με 240.500 ευρώ που είχατε δημοπρατήσει εσείς ,θα τον φτιάξουμε τον προαύλιο χώρο όπως πρέπει με πολύ πράσινο και όχι σκουπίδια ,όπως τα πολιτικά σκουπίδια ,για να είναι αντάξιος ο χώρος του κοσμήματος του κλειστού ,για το οποίο έχουμε χρέος στην Νεολαία μας .
    Παναγιώτης Στάικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Νεολαία τώρα θα ψηφίσει γνήσιο και ριζοσπαστικό συριζέο.

      Διαγραφή
  9. Κώστα η μόνη θέση που σου αξίζει είναι δήμαρχος . Το έχεις αποδείξει .. έχουμε χορτάσει από κατσαπλιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου