ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΑΥ

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στον Αστακό για την ΠΟΑΥ

Τo Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) και η Αναπτυξιακή Εχινάδων και Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε., διοργάνωσαν από κοινού, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας, Μύθοι Και Πραγματικότητα, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες εργαζόμενοι των επιχειρήσεων ιχθυοκαλλιέργειας στην Αιτωλοακαρνανία δηλώνοντας τη στήριξη τους στις προσπάθειες του φορέα της ΠΟΑΥ.

Ήταν μια εκδήλωση με ιδιαίτερη σημασία, καθότι οι εργαζόμενοι που αποτελούν την ψυχή των ιχθυοκαλλιεργειών, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά και με επίσημα στοιχεία της Πολιτείας, για την διαδικασία χαρακτηρισμού και οριοθέτησης της Π.Ο.Α.Υ.

Oι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τo χρονικό χωροθέτησης και έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) της εν λόγω ΠΟΑΥ.

 Επίσης, έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις των διαβουλεύσεων τόσο με τις Υπηρεσίες όσο και με τους τοπικούς φορείς του Δήμου Ξηρομέρου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και λοιπών εκπροσώπων όπως και παρουσίαση της μελλοντικής εικόνας της ιχθυοκαλλιεργητικής δραστηριότητας με βάση τους άξονες και τους κανόνες που θέτει το ΠΔ. Έγινε αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα περιβαλλοντικών μετρήσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και εκείνων που πρόκειται με  βάση το ΠΔ να προγραμματιστούν.

Η εκδήλωση τέλειωσε με την κοπή της πίτας.
https://www.aixmi-news.gr


Σχόλια

  1. Γιατί βλέπω κατεβασμένα κεφάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εγώ βλέπω χαρούμενα και αισιόδοξα πρόσωπα ,τα οποία βλέπουν με αισιοδοξία τον μέλλον της δουλειάς τους, με την οποία ζουν τις οικογένειες τους κόντρα στους βολεμένους ψευτοπατριώτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου