ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν.ΠΑΝΤΑΖΗΣ Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα ασχοληθώ ενεργά και δεν θα θέσω υποψηφιότητα ..

 


Το πολιτικό κλίμα του τόπου μας και όλης της χώρας κινείται πλέον σε εκλογικούς ρυθμούς . Αφού πρώτα ευχαριστήσω φίλους και συνεργάτες για την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν εκλέγοντας με δυο φορές ως δημοτικό σύμβουλο , θα ήθελα να τους επισημάνω ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα ασχοληθώ ενεργά και δεν θα θέσω υποψηφιότητα .......

Η μη ενεργή συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία ήρθε κατόπιν ωρίμου σκέψεως αφού ο ρόλος του <<σύγχρονου επιχειρείν >> με φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους επιχειρηματικούς μου στόχους αλλά και στο απόγειο της καριέρας μου.

Είναι γνωστό ότι ο Δήμος δεν λειτούργησε ποτέ για εμένα ως επαγγελματική ή επιχειρηματική αποκατάσταση ούτε ως συναλλαγή.

Επίσης είναι μια ευκαιρία σε όλους όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα αλλά “κωλύονται” λόγω της παρουσίας μου να έχουν την ευκαιρία ελεύθερα να αποφασίσουν και να προχωρήσουν ανάλογα χωρίς διχασμούς.

Όμως , δεν σταματώ να ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου .

Αγαπώ τον τόπο μου και ως δημότης θα παρακολουθώ τις εξελίξεις,θα συμμετέχω σε δράσεις- αποφάσεις του κοινωνικού συνόλου,θα συνεχίσω να προσφέρω ανάλογα με τις δυνάμεις μου ανεξάρτητα αν σε κάποιες περιπτώσεις μας απογοητεύουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Πιστεύω ότι ο τόπος μας χρειάζεται περαιτέρω ώθηση .

Γι΄αυτό οι δημότες θα πρέπει να ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης και να διεκδικήσουν όλα όσα αξίζουν και τους έχουν στερηθεί.

Εύχομαι στο έμψυχο δυναμικό όλων των παρατάξεων ,που θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές και κυρίως σε εκείνους που θα εκλεγούν,να ενδιαφερθούν πραγματικά για τον τόπο και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών από όποια θέση και αν κατέχουν .

Μας αξίζουν τα καλύτερα
Απόστολος Ν Πανταζης

dragamesto.gr

Σχόλια

  1. Ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που βοήθησαν και βοηθούν τον τόπο βρισκόμενος χλμ και μίλια μακρυά.. οι νοήμων άνθρωποι, σεβόμαστε την προσπάθεια σου και μας βρίσκει σύμφωνους η απόφαση σου.. ο λόγος? Όσες φορές έκανες χίλια καλά σου τα επέστρεψαν σε φθόνο και κακία . Άλλωστε ξεκίνησες για τη μαύρη ήπειρο μικρός και κατάφερες να μπεις στα σαλόνια χωρίς τίτλους και τιμές, μόνο με το όνομα σου... Δεν είχες ανάγκη ποτέ τους τίτλους παρά μόνον το καθαρό κούτελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου