Η πλήρης δικαίωσή μου, όταν μιλούσα για το Παρακράτος του Υποκόσμου της Δημοτικής Αρχής.!!! Μετά την αποκάλυψη από το Blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ (Προς τιμή του) , πως τα  ανώνυμα χυδαία και υβριστικά μηνύματα  έφευγαν από το email του Δήμου Ξηρομέρου  ήρθε η πλήρης δικαίωσή μου, όταν μιλούσα  για το Παρακράτος του Υποκόσμου της Δημοτικής  Αρχής.!!!

Και μάλιστα η Συντριπτική Πλειοψηφία της Κοινωνίας του Δήμου μας φωνάζει , πως αυτά τα μηνύματα τα γράφει με τα ίδια του τα χέρια ο Δήμαρχος , όπως για παράδειγμα το δήθεν ανώνυμο μήνυμα  το οποίο είχε γραφτεί χθες και με την βεβαιότητα , ότι το είχε γράψει ο ίδιος , του απάντησα επώνυμα , χωρίς να γνωρίζω βέβαια , πως σήμερα θα  αποκάλυπτε  το Blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ  το Παρακράτος του Υποκόσμου της Δημοτικής  Αρχής.!!!

Ντροπή του .!!!

Μετά τις μπαλοθιές σε ευθεία βολή με την Μπερέτα, οι οποίες συνιστούν ευθεία απειλή   ( της οποίας η γνησιότητα πιστοποιήθηκε από τα εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας ) ,πήραν την θέση τους με αποδείξεις πλέον ότι   τα  ανώνυμα χυδαία και υβριστικά μηνύματα  έφευγαν από το email του Δήμου Ξηρομέρου  .

Αν υπήρχε η ελάχιστη αξιοπρέπεια μετά από αυτή την πρωτόγνωρη και συγκλονιστική αποκάλυψη του Blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ , θα έπρεπε να υπήρχε και παραίτηση, την οποία θα την δώσει ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου.!!!  

Αλήθεια τι λένε οι ελάχιστοι υποστηριχτές του εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ;;;

Ντροπή και σε αυτούς που στηρίζουν αυτό το Παρακράτος του Υποκόσμου .

 

Ανώνυμος είπε...

Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας κοροιδεύουν σαν να είμαστε άνθρωποι χαμηλής νοημοσύνης, άνθρωποι που είναι οι ίδιοι αυτό που νομίζουν για τους άλλους.
Ποιανού έργο είναι η χρεοκοπία του δήμου;
Ποιανού έργο είναι το άδειο ταμείο;
Ποιανού έργο είναι τα δικαστήρια για χρέη για προφορικές αναθέσεις;
Ποιανού έργο είναι όλες οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη;
Ποιανού έργο είναι το δάνειο 1 εκατομμύριο για χρέη σε ΔΕΗ, ΦΟΣΔΑ Παλαίρου και ΔΕΥΑ Αγρινίου;
Ποιανού έργο ήταν το μουσείο παλαιομάνινας των χιλιάδων ευρώ που κατέρεαν ψευδοροφές και με κουφώματα που μπάζανε νερά και δεν έκλειναν;
Ποιανού έργο είναι η δημιουργία νέων χρεών παρά το δάνειο που πήρατε, που 2 φορές κόψανε το ρεύμα στο Δημαρχείο;
Ποιανού έργο είναι οι μαιμουδένιες απευθείας αναθέσεις;
Ποιανού έργο είναι οι μαύροι εργαζόμενοι, τα μαύρα έργα και οι ειδικοί σύμβουλοι ψηφοφόροι να σηκώνουν τα τηλέφωνα στο γραφείο;
Ποιανού έργο είναι οι απεντάξεις έργων κοντά 6 εκατομμύρια ευρώ που βρήκανε έτοιμες και τις χάσανε;
Ποιανού έργο ήταν το γυμναστήριο παπαδάτου με χιλιάδες υπεκοστολογημένα ευρώ;
Ποιανού έργο ήταν το ΚΥ Μύτικα που χάσανε 600 χιλιάδες ευρώ και παρέλαβαν ένα έργο χωρίς περιβάλλοντα χώρο, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς βιολογικό καθαρισμό, χωρίς αποχέτευση, χωρίς ξενοδοχειακό εξοπλισμό;
Ποιανού έργο ήταν ότι ο Δήμος δεν είχε προσωπικό πουθενά;
Ποιανού έργο ήταν που μηχανήματα καθαριότητας του Δήμου ήταν στη Βόνιτσα και τα δούλευε άλλος;
Ποιανού έργο ήταν που βρωμάγανε όλα τα χωριά με τραγικό φωτισμό;
Ποιανού έργο ήταν η τραγική κατάσταση στην ύδρευση, με παρατημένα αντλιοστάσια και δεξαμενές που χαλάσατε εκατομμύρια ευρώ χωρίς να φαίνεται πουθενά ανάλογο έργο.
Ποιανού έργο ήταν το ΚΗΦΗ Κανδήλας που χρεώθηκε 50 χιλιάρικα ευρώ και δεν είχε προδιαγραφές για ΚΗΦΗ, γεμάτο κακοτεχνίες που έγινε άρον άρον το καλοκαίρι του 2019; Έμεινε μια πινακίδα να θυμίζει το μεγαλείο του Λουδοβίκου του Ξηρομέρου.
Ποιανού έργο ήταν ο ΣΜΑ Αστακού που σάπιζε;
Ποιανού έργο ήταν που ο Αστακός κάθε μέρα είχε διακοπές νερού;
Ποιανού έργο ήταν οι ανύπαρκτες μελέτες στα συρτάρια του Δήμου; Παράδειγμα του ΣΥΚΞ.
Ποιανού έργο ήταν οι ανύπαρκτες εισπράξεις στα δημοτικά τέλη;
Ποιανού έργο ήταν οι πλαστοί προυπολογισμοί;
Ποιανού έργο ήταν η απόφαση να έρθουν παροπλισμένα πλοία στο κόλπο του Αστακού, που ευτυχώς μαθεύτηκε από τον κόσμο που σας ράπισε και το πήραν πίσω;
Ποιανού έργο ήταν η ΠΟΑΥ που σε συμπαιγνία με τον Κατσιφάρα την πέρασαν στα μουλωχτά και δεν την έφεραν στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Ποιανού έργο ήταν οι θετικές γνωμοδοτήσεις για τα βιορευστά στις Φυτείες, που η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα;

Διάλυση σε όλο το δήμο και χρεοκοπία παραδώσατε.
Για αυτό το έργο υπήρξε η κρίση το 2019 και οι ξηρομερίτες έκριναν με το πραγματικό έργο και όχι το μαιμού που παρουσιάζεται εδώ.
αν το μαιμού έργο ήταν έτσι όπως το λέτε θα σαρώνατε στις εκλογές του 2019 και δεν θα φεύγατε από το δυνατό ξηρόμερο.
Κατεβείτε στις εκλογές το 2023 σαν αντίπαλο δέος και με αυτό το έργο και θα γευτείτε την κρίση πάλι που θα είναι ακόμα πιο σκληρή για εσάς γιατί τώρα οι ξηρομερίτες είδαν πως είναι να έχεις κανονικό δήμαρχο και κανονική δημοτική αρχήΗ απάντηση μου στο δήθεν ανώνυμο σχόλιο .!!!( που τότε δεν γνώριζα την αποκάλυψη).

7:24 είσαι κλέφτης και ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων ύστερα από κατεπείγουσα εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησε τις ανακρίσεις για τα 240.500 ευρώ που έκλεψες με τους άλλους δυο ,ξεκίνησε ανακρίσεις καλώντας τον πρώτο μάρτυρα και θα σε χώσει 10 χρόνια φυλακή .
Σε πήραν όλοι χαμπάρι τι κλεφταράς είσαι και αυτά τα ηλίθια τα οποία αραδιάζεις μόνο σε λοτοφάγους πιάνουν .
Ο Αποστολάκης στην Βόνιτσα πήρε με τις υπογραφές που έπεσαν 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τις επισκευές και την επέκταση του Βιολογικού και 3,6 εκατομμύρια ευρώ για την Μαρίνα της Βόνιτσας εκτός από αυτά που είχε πάρει για την Μαρίνα της Παλαίρου και εσύ πήρες ένα μεγάλο μηδενικό ,όπως μηδενικό είσαι εσύ .
Πες αλεύρι ;
Ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων σε περιμένει για να σε στείλει για 10 χρόνια στην φυλακή ,που θα σε ξεσκίσουν τα χαρμάνια .
Γι αυτό σιωπή και να μην προκαλείς σε τις σαχλαμάρες σου ,γιατί απλά επιβαρύνεις την ήδη επιβαρυμένη θέση σου ,από την οποία θα σε πετάξει με τις κλοτσιές ο λαός του Δήμου Ξηρομερου την Κυριακή στις 8 Οκτώβρη και θα αποτελείς μια μαύρη και βρωμερή παρένθεση για το Ξηρόμερο δειλέ ανώνυμε κλεφταρά .
Παναγιώτης Στάικος

Αστακός 2/2/2023

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια

 1. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
  δέν είναι κόσμος- ο κόσμος της "Αναζωογόνησης Ξηρομερου" του 19, 54 % το Μάϊο του 2019,
  που προτίμησαν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το Ιούνιο 2019 τον νύν δήμαρχο για δήμαρχο ?
  Πώς το ποσοστό του νύν δήμάρχου
  απο 47 % που είχε στο πρώτο γύρο το Μάϊο του 2019
  έφθασε τον Ιουνιο του 2019 στον δεύτερο γύρο στο 75 % ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου