ΣΥΡΙΖΑ κατά Παπαναστασίου για την ΟΝΝΕΔ και το… ραντεβού στην κεντρική πλατεία«Δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο το ραντεβού, που μας δίνει το βράδυ της αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη στην πλατεία του Αγρινίου δεν θα έρθει, γιατί ο ελληνικός λαός θυμήθηκε τι σημαίνει δεξιά και η νεολαία σήμερα μαθαίνει στην πράξη τι σημαίνει δεξιά και καθεστώς Μητσοτάκη.

Αυτός ο λαός θα γιορτάσει το βράδυ των εκλογών την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων, τη νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, στην πλατεία Δημοκρατίας και σε όλες τις πλατείες της χώρας!», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

 Αφορμή για την ανακοίνωση της τα λόγια του δημάρχου Αγρινίου στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:  ΠΑΝΤΑ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

Πάντα ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ δηλώνει και αισθάνεται ο κατά τα άλλα ανεξάρτητος δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών, Γιώργος Παπαναστασίου.

Βέβαια αυτά τα λέει στην ΟΝΝΕΔ, γιατί στους πολίτες δηλώνει έξω και πέρα από τα κόμματα.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας δηλώνει ότι από τότε που ανέλαβε ο Μητσοτάκης νιώθει ότι ξαναέγινε άνθρωπος και ξαναζεί σε φυσιολογική χώρα.!!!!!!

Αυτή λοιπόν είναι η φυσιολογική χώρα κατά τον κύριο Δήμαρχο:

Η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς στο κόσμο ανά εκατομμύριο πληθυσμό λόγω της πανδημίας.

Η χώρα που η ακρίβεια σαρώνει το εισόδημα των πολιτών και ζουν με την κοροϊδία των επιδομάτων.

Η χώρα που ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τους υπουργούς, επιχειρηματίες  και την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Η χώρα που κλείνουν πανεπιστημιακές σχολές (αλήθεια μήπως άκουσε τίποτε για τις σχολές του ΑΓΡΙΝΙΟΥ) και αντί για προσλήψεις καθηγητών προσλαμβάνονται αστυνομικοί.

Η χώρα που καταργήθηκε στην ουσία η τοπική αυτοδιοίκηση από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την κατάργηση των αρμοδιοτήτων των Δημοτικών Συμβουλίων και των εκλεγμένων Τοπικών Κοινοτήτων (αλήθεια είναι δήμαρχος η μήπως μόνο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ;)

Η χώρα που κλείνουν Νοσοκομεία, διαλύεται το ΕΣΥ, δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό (αλήθεια την κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενδιαφέρθηκε να την μάθει;)

Η χώρα που το 96% των επιχειρήσεων δεν μπορεί να περάσει ούτε έξω από τις τράπεζες, οι κτηνοτρόφοι σφάζουν παραγωγικά ζώα γιατί δεν μπορούν να τα θρέψουν, οι αγρότες αφήνουν χέρσα τα χωράφια τους λόγω της ακρίβειας των πρώτων υλών (μήπως δεν ξέρει ότι το Αγρίνιο είναι πόλη με κυρίως μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις και με αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, μια πόλη που σήμερα αργοπεθαίνει;)

Αυτή είναι λοιπόν η φυσιολογική χώρα που θέλει ο κ. Παπαναστασίου, αυτό το Αγρίνιο ονειρεύεται: το Αγρίνιο της εγκατάλειψης, της φτώχειας, της ανεργίας, της υποβάθμισης της παιδείας, της υγείας της παραγωγής.

Δυστυχώς για τον κ. Δήμαρχο το ραντεβού, που μας δίνει το βράδυ της αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη στην πλατεία του Αγρινίου δεν θα έρθει, γιατί ο ελληνικός λαός θυμήθηκε τι σημαίνει δεξιά και η νεολαία σήμερα μαθαίνει στην πράξη τι σημαίνει δεξιά και καθεστώς Μητσοτάκη.  

Αυτός ο λαός θα γιορτάσει το βράδυ των εκλογών την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των προοδευτικών δημοκρατικών δυνάμεων, τη νίκη της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, στην πλατεία Δημοκρατίας και σε όλες τις πλατείες της χώρας!

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

 

(Σας επισυνάπτουμε το βίντεο των δηλώσεων του κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ)

https://youtu.be/jMcRpJgC4b8

Σχόλια

  1. Ασφαλώς μέγα λάθος για ένα Δήμαρχο τα λόγια Παπαναστασίου ,αλλά φαίνεται πως δεν νοιάζεται πλέον για την καρέκλα του Δημάρχου Αγρινίου ,αλλά του Βουλευτή του Νομού και έτσι έξυπνα ή και πονηρά εσκεμμένα το είπε και δεν του ξέφυγε .
    Όσο για την τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ πως θα είναι πρώτο κόμμα ,ας δουν την δήλωση του πρώην υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ξανθού ,ο οποίος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βαθειά γηρασμένο κόμμα ,το οποίο δεν εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός .Και έτσι όσοι πιστεύουν μαζί με την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ πως θα είναι πρώτο κόμμα ,μάλλον θα πρέπει ο Ξανθός σαν γιατρός που είναι ,να τους συστήσει μερικούς καλούς ψυχιάτρους ,γιατί διαφορετικά θα πάνε μόνοι τους στο Δρομοκαΐτειο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου