Θάνος Μωραΐτης: «Ως εδώ με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου- Ηχηρό το μήνυμα των πολιτών»



Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης, μετά τη σημερινή μαζική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Μεσολόγγι, κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μωραΐτης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σήμερα η κοινωνία της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου φώναξε δυνατά «Ως εδώ» με την υποβάθμιση και την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Το σημερινό ξέσπασμα των χιλιάδων κατοίκων του Μεσολογγίου κατά της εγκατάλειψης και της υποβάθμισης του Νοσοκομείου της πόλης, αποτελεί τελεσίγραφο απέναντι στο δίδυμο της συμφοράς Μητσοτάκη – Πλεύρη που το έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα της διάλυσης.

Δεν πάει άλλο, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της σημερινής μαζικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Μεσολόγγι.
Επι τέσσερα σχεδόν χρόνια καταθέτουμε αναφορές, διαμαρτυρίες, προτάσεις και ερωτήσεις, με την πιο πρόσφατη στις 5 Ιανουαρίου 2023, με τα αιτήματα και την κραυγή αγωνίας της κοινωνίας και του εναπομείναντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Και κάθε φορά, στο ίδιο έργο θεατές, εισπράττουμε ένα απαξιωτικό μείγμα αδιαφορίας και υποκρισίας από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για να υπενθυμίσω και τις πρόσφατες ολιγόλεπτες και εν κρυπτώ επισκέψεις της κυρίας Γκάγκα στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου.

Σήμερα οι χιλιάδες πολίτες του Μεσολογγίου είπαν, φτάνει πια με την εξυπηρέτηση των γαλάζιων ακρίδων στο χώρο της υγείας σε βάρος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτής της μεγάλης κατάκτησης του ελληνικού λαού και της προοδευτικής παράταξης, την οποία τόσο πολύ μισεί και προσπαθεί να γκρεμίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτή τη… χάρη όμως ο δημοκρατικός λαός του τόπου μας δεν θα τους την κάνει.
Ο ανένδοτος αγώνας για την υπεράσπιση των νοσοκομείων του νομού μας και της υγείας των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, όπως αποδείχθηκε σήμερα, είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα συνεχιστεί με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο στο δρόμο προς τις κάλπες, οι οποίες θα αναδείξουν μεγάλο νικητή των εκλογών τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!

Σχόλια