Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τέμπη: Στη λίστα των αγνοούμενων ο 30χρονος Ξηρομερίτης μηχανοδηγός

 

Ο 30χρονος Δημήτρης Μασσαλής με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ήταν μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Aπό την Μπαμπίνη Ξηρομέρου είναι ο  μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr. O λόγος για τον 30χρονο Δημήτρης Μασσαλή που είναι στη λίστα των αγνοούμενων. Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς του στην Αιτωλοακαρνανία.

Τελειόφοιτος της σχολής μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ της κλάσης του 2019 και πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Πειραιά στο τμήμα Μηχανολογίας, ο 30χρονος Δημήτρης Μασσαλής, με καταγωγή από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου, οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503, η οποία αργά χθες το βράδυ συγκρούστηκε με το επιβατικό τρένο 62.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το όνομα του μηχανοδηγού μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοούμενους της τραγωδίας, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων, στα συντρίμμια του επιβατικού τρένου να συνεχίζονται. Από την άλλη 36 σοροί εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ταυτότητα στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους δικούς τους να καλούνται πλέον να τους αναγνωρίσουν ακόμα και με την μέθοδο του DNA.

Αγωνία υπάρχει και για το πλήρωμα του επιβατικού τρένου με προορισμό την Θεσσαλονίκη με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται σε τουλάχιστον 40, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενηδουνιάς σε κάθε αμαξοστοιχία υπήρχαν από δυο μηχανοδηγοί: “Μιλάμε συνολικά για τέσσερις μηχανοδηγούς και έναν που επέβαινε ως επιβάτης γιατί πήγαινε ν’ αναλάβει βάρδια. Επίσης στο επιβατικό τρένο υπήρχαν και τέσσερις συνοδοί. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους συναδέλφους μας”.

Σχόλια