ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΛΑΣ: Ο Δήμαρχος δεν παραιτήθηκε ποτέ από την Επιτροπή Αγώνα

 


 

Ως απλό μέλος της Επιτροπής Αγώνα, η αναφορά ξεκάθαρης, απροκάλυπτης και φθηνής πολιτικής εκμετάλλευσης μίας πάρα πολύ σοβαρής υπόθεσης όπως αυτή της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί σε αυτό το κείμενο,(https://veloutsanews.blogspot.com/2023/03/blog-post_40.html) με θίγει προσωπικά, γιατί πολύ απλά είναι ψέματα και το γνωρίζω από την συμμετοχή μου στην Επιτροπή Αγώνα, η οποία είναι και αδιάλειπτη και συνεχής και εξ αρχής.

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κομμάτι το έγραψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Σάββας και αν είναι σε γνώση του, προσωπικά δεν το πιστεύω, γιατί ο ίδιος ξέρει την αλήθεια και γιατί πολύ απλά είναι ένα καταφανέστατο ψέμα.

 Άλλωστε ο κ. Σάββας ποτέ εντός της Επιτροπής δεν αμφισβήτησε την συμμετοχή του Δημάρχου, του εναντίον την αναγνώριζε και την εκθείαζε και γι αυτό υπάρχουν μάρτυρες και είναι και πολλοί.

Ο Δήμαρχος δεν παραιτήθηκε ποτέ από την Επιτροπή Αγώνα, αλλά από την άτυπη θέση του επικεφαλής αυτής και πάντα συμμετείχε και συμμετέχει σε όλες τις δράσεις, με τελευταία την υπογραφή του ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ στην προσφυγή στο ΣτΕ, για να υπηρετήσει την επιδίωξη και το σκοπό της Επιτροπής Αγώνα για ακύρωση αυτού του λαθεμένου σχεδιασμού. 

Άλλοι είναι αυτοί που δεν έχουν υπογράψει και υπηρετούν επιδιώξεις άλλων κλείνοντας το μάτι. Μία απλή αναζήτηση για το θέμα της ΠΟΑΥ στο διαδίκτυο, επιστρέφει ως αποτέλεσμα τις πάρα πολλές παρεμβάσεις του Δημάρχου.

 Αυτή είναι η αλήθεια και πραγματικά είναι ντροπή να λέγεται τέτοιο ψέμα, για εφήμερη μικροπολιτική εκμετάλλευση.

Άλλους όψιμους δεν τους έχουμε δει πουθενά, ούτε στον οικονομικό έρανο που έγινε για έξοδα της Επιτροπής, ούτε στις τηλεδιασκέψεις της Επιτροπής, ούτε στις κινητοποιήσεις και φυσικά δεν θα συνυπογράψουν ούτε την προσφυγή στο ΣτΕ που τρέχει.

Ούτε αυτό το απλό δεν θα κάνουνε και μετά θα λένε δικαιολογίες δεν άκουσαν, δεν ήξεραν.


Σχόλια