Περιοδεία της Φωτεινής Παντιώρα στη Βόνιτσα

 pantiora vonitsa (1)

Περιοδεία στη Βόνιτσα πραγματοποίησε χθες η Φωτεινή Παντιώρα, υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κα. Παντιώρα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τη διευθύντρια και το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου.

pantiora vonitsa (3)

Κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε η ανάγκη πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού ενώ υπογραμμίστηκε η έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων. Η κα. Παντιώρα επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε δύσκολες συνθήκες κατάφερε να κρατήσει όρθιο το ΕΣΥ και να ενισχύσει τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Παράλληλα τόνισε ότι εθνική προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η περαιτέρω στήριξη του ΕΣΥ και των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας με την άμεση πρόσληψη 5.500 μόνιμων γιατρών και τριπλασιασμό των δομών Τοπικών μονάδων Υγείας. «Χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

pantiora vonitsa (10)

Στη συνέχεια η κα Παντιώρα περιόδευσε στον εμπορικό δρόμο της πόλης της Βόνιτσας όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες.

Οι επαγγελματίες της μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και το γεγονός ότι έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο να κλείνουν μαγαζιά της πόλης.

Η κα Παντιώρα ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας δεν είχαν καμία επί της ουσίας στήριξη από την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προτεραιότητα είναι η στήριξη των εμπόρων και η ενίσχυση της ρευστότητας για πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να σταθούν όρθιες.

pantiora vonitsa (9)

pantiora vonitsa (8)

pantiora vonitsa (7)

pantiora vonitsa (6)

pantiora vonitsa (4)

pantiora vonitsa (2)

pantiora vonitsa (1)

Σχόλια