Διπλή τραγωδία σε Κιλκίς και Κατερίνη – Τέσσερις νεκροί σε δυο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Διπλή τραγωδία αργά το βράδυ της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου στην Κεντρική Μακεδονία, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τις ζωές τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Κιλκίς και Κατερίνη.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας 54χρονος κι ένας 52χρονος σκοτώθηκαν, όταν το ΙΧ τους εξεπτράπη της πορείας του στην προσπάθεια να αποφύγουν ένα σταθμευμένο όχημα και καρφώθηκαν σε ένα δέντρο. Στη δεύτερη, τη ζωή τους έχασαν ένας 22χρονος κι ένας 20χρονος, έπειτα από σύγκρουση των δίκυκλων στα οποία επέβαιναν.

 Νεκροί ένας 22χρονος κι ένας 20χρονος έξω από την Κατερίνη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, έξω από την Κατερίνη.

Μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, περίπου στις 22:30, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ένας 22χρονος και ένας 20χρονος. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ένας 21χρονος και ένας 17χρονος που ήταν πεζοί στο σημείο. Πληροφορίες τοπικών μέσων (odelalis.gr) αναφέρουν ότι οι νεαροί έκαναν κόντρες. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

protothema.gr

Σχόλια