‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’ : Απάντηση σε Ανάρτηση στο ‘’ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS ‘’

 


‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                 ΑΣΤΑΚΟΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάζοντας την σημερινή σας ανάρτηση στο ‘’ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS ‘’ υπό τον τίτλο ‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟ : Δημοτικές Εκλογές και Π.Ο.Α.Υ ‘’,

Σας γνωρίζουμε ότι η θέση του Συνδυασμού μας, ταυτίζεται απόλυτα με την θέση της Επιτροπής Αγώνα για την ΠΟΑΥ και δηλώνουμε αποφασισμένοι να εργαστούμε, ως Νέα Δημοτική Αρχή, με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο προς την κατεύθυνση, αφενός να προστατευθεί το παράλιο μέτωπο Αστακού-Μύτικα –Καλάμου και αφετέρου να εξασφαλισθεί η λειτουργία των ιχθυοκαλλιεργειών σε διαφορετικό θαλάσσιο χώρο από τον προβλεπόμενο στο ΠΔ, διασφαλίζοντας έτσι τις θέσεις των εργαζομένων.

Οι θέσεις και οι προτάσεις μας τόσο για το θέμα αυτό, όσο και για πολλά άλλα μείζονα ζητήματα, που απασχολούν τον τόπο και ταλανίζουν το λαό του Ξηρομέρου, θα ανακοινωθούν, το συντομότερο δυνατόν, με την προγραμματική μας Διακήρυξη για την πενταετία 2024-2029.

Κατά συνέπεια, οπλιστείτε με λίγη υπομονή και να είστε βέβαιοι ότι τίποτα δεν θα αφήσουμε στην τύχη του, ούτε στην αδιαφάνεια.

Να σας θυμίσουμε ότι λησμονήσατε ότι ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας Ανώτατος Δικαστής Αλέξανδρος Σάββας συμμετέχει ενεργά και από την πρώτη στιγμή, στην Νομική Ομάδα της Επιτροπής Αγώνα, που χειρίζεται το θέμα σε σχέση με το ΣτΕ και τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Με την ίδια ευθιξία που δείξατε για την θέση μας για το ανωτέρω μείζον ζήτημα , ενημερώστε τους αναγνώστε σας και τα ‘’πλυμένα ποδάρια’’- σχόλια των οποίων φιλοξενείτε τακτικά- για τις θέσεις μας στο φλέγον ζήτημα.

Σχόλια, που ευτελίζουν τον πολιτικό-δημοκρατικό διάλογο και κανιβαλίζουν την πολιτική ζωή του Ξηρομέρου, δεν είναι αποδεκτά.

ΥΓ. Ο Συνδυασμός μας, σας υπενθυμίζει ότι είναι κατά των κακόβουλων , απαξιωτικών και προσβλητικών ανωνύμων σχολίων. 

Αντίθετα επιθυμεί , επιζητεί και επιδιώκει τον αξιοπρεπή και δημοκρατικό διάλογο , που μόνο επώνυμα μπορεί να γίνει.

Ο Συνδυασμός μας, με οποιοδήποτε τίμημα, δεν θα γίνει συνεργός στη δημιουργία και διατήρηση ενός σαθρού, αντιδημοκρατικού και άκρως επικινδύνου φαινομένου, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Ξηρόμερο.

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου