Σπήλιος Λιβανός από Χρυσοβίτσα: «Στηρίζουμε τα ορεινά χωριά μας με αναπτυξιακά προγράμματα και όραμα»

 livanos xrysovitsa (3)

«Στηρίζουμε τα ορεινά χωριά μας με αναπτυξιακά προγράμματα και όραμα – Τα μεγάλα έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού δικτύου»

Σε μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ανέπτυξε τα εξαιρετικά σημαντικά για τους 350 παραγωγούς της περιοχής, έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού αρδευτικού δικτύου και τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων αγροτικής οδοποϊίας, ζωτικής σημασίας για όλους τους κατοίκους του ορεινού Ξηρομέρου, τα οποία θεμελιώθηκαν και ξεκίνησαν επί των ημερών του στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ.

Οπως τόνισε μεταξύ άλλων, “στηρίζουμε τα ορεινά χωριά μας με έργα, όραμα, συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική και ειλικρινή σχέση με τους συμπατριώτες μας. Οχι με ψεύτικα λόγια, κάλπικες υποσχέσεις και fake news.

Ο κ. Λιβανός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα στη νέα ΚΑΠ, την ανάγκη δημιουργίας συλλογικών σχημάτων και τα σπουδαία έργα εκσυγχρονισμού του τοπικού αρδευτικού δικτύου.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τους παραγωγούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

livanos xrysovitsa (1)

livanos xrysovitsa (2)

Σχόλια