ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Φθηνή , Μαύρη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 



Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης προπαγάνδας, που εκπορεύεται από συγκεκριμένη Δημοτική Παράταξη και τα γνωστά ‘’παπαγαλάκια’’ της, που στόχο έχει να απαξιώσει στα μάτια των συμπολιτών μας την νέο ιδρυθείσα Δημοτική Παράταξη ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά χέρια’’.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια, που εκδηλώνεται με μια σειρά από , επιεικώς, αστεία fake news, συνεπικουρείται από συγκεκριμένα blogs που είναι σταθερά ταγμένα υπέρ της πανικόβλητης Παράταξης, που βλέπει να ‘’χάνει τη γη  κάτω από τα πόδια της’’ και όλοι μαζί μιλούν για ‘’άπλυτα ποδάρια’’, όταν αναφέρονται στη Νέα Παράταξη ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά χέρια’’.

 

Τα ’’Καθαρά Χέρια’’ τους τρομάζουν, γιατί η αμαρτωλή και ετερογενής κομπανία νιώθει να απειλείται από μία Παράταξη, που είναι διατεθειμένη και αποφασισμένη να μη ‘’βάλει το χέρι στο μέλι’’, εάν και εφόσον ο λαός του Ξηρομέρου  την εμπιστευθεί και της αναθέσει τις τύχες αυτού του τόπου για τα επόμενα 5 χρόνια.

 Κάποιος ανεκδιήγητος blogger, εκ του πονηρού και με δόλο ενεργώντας,  ‘’ματώνει’’  να μας πείσει ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει αντίπαλον δέος και ότι έχει κερδισμένες τις εκλογές του Οκτωβρίου , σχεδόν έξι μήνες, πριν  αυτές διενεργηθούν !

Ούτε μάντεις να ήταν οι άνθρωποι…..

Το ίδιο blog πασχίζει να δώσει την εικόνα ότι έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει, απολύτως, τα τεκταινόμενα στο Ξηρόμερο και ούτε λίγο-ούτε πολύ είναι αυτό που μπορεί να ‘’εκλέγει’’, ή όχι Δήμαρχο.

Εζήλωσαν ο/ ή, οι Διαχειριστές του την δόξα παλαιών γνωστών Δημοσιογραφικών Συγκροτημάτων, που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις στη χώρα.

Κάποιος πρέπει να τους πει ότι πλανώνται πλάνην οικτράν, εάν πιστεύουν κάτι τέτοιο. Απλά τα ‘’δυναμάρια’’ τους, είναι   ακατάλληλα και αδύναμα , ή καλύτερα ανύπαρκτα για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Οι Ξηρομερίτες δεν εξαπατώνται !

Ο κόσμος του Ξηρομέρου, όσο και αν κάποιοι επιδιώκουν να τον ποδηγετήσουν , όσο και αν κάποιοι αντιμετωπίζουν τους Ξηρομερίτες ως άβουλα και κατώτερα !  όντα, τους έχουν πάρει χαμπάρι και μέρα, με τη μέρα τους γυρνούν την  πλάτη.

Αυτό, που ευρέως διαδίδεται, το τελευταίο διάστημα,  είναι ότι ο Συνδυασμός  ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά χέρια’’ θα εγκαταλείψει την προσπάθεια και δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές.

Τι και αν ο Συνδυασμός βρίσκεται σε εγρήγορση και οι επισκέψεις των στελεχών του στα χωριά ,όλο και πυκνώνουν…. Τι και αν οι πληροφορίες, που έχουν ήδη, διαρρεύσει ότι  από αύριο, και σταδιακά, θα αρχίσουν να ανακοινώνονται, επίσημα,  ονόματα ατόμων τα οποία θα είναι υποψήφιοι στο Ψηφοδέλτιό του….

Είναι τέτοιου μεγέθους η ζάλη, που έχουν υποστεί όλοι οι προαναφερθέντες ινστρούκτορες παραπληροφοριοδότες, που δεν θα το πιστεύουν  αυτό που θα πάθουν, ακόμα και όταν δουν την αλλαγή στον Δημαρχιακό θώκο. Μιλάμε για τέτοια παράκρουση…

Ο πανικός, φίλοι παραπληροφοριοδότες, είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Ψυχραιμία λοιπόν και …. Ες αύριον τα σπουδαία 

http://www.xiromeronewday.com/2023/04/blog-post_96.html

Σχόλια