Δήμος Ξηρομέρου υποδέχεται τους ετεροδημότες με βομβαρδισμένους δρόμους

 


Σκηνές… Ουγκάντας χθες Μεγάλη Πέμπτη,  μπετονιέρα με τσιμέντο  του Δήμου Ξηρομέρου  να «επουλώνει» με μπετόν μερικές από τις λακκούβες,  .

Συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία για τον επικίνδυνο δρόμο Χρυσοβίτσα – Διασταύρωση Πηγάδια, αδυνατεί να δώσει λύσεις ο Δήμος Ξηρομέρου, αποφεύγει να αναλάβει την βελτίωσή του η Περιφέρεια.

Τα «μπαλώματα» και η κάλυψη λακκουβον με μπετό συνεχίζονται από τον Δήμο Ξηρομέρου, που αυτή τη φορά προμήθευσε με λίγο περίσσευμα μπετού που περίσσεψε από κάποιο άλλο  έργο για να ξεγελάσει τους κατοίκους  του Ξηρομέρου  οι οποίοι τόσα χρόνια αδυνατούν να δώσουν λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής.

Ο δρόμος Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια ανήκει στις αρμοδιότητες του Δήμου Ξηρομέρου, ωστόσο λόγω αδυναμίας συντήρησής του με ιδίους πόρους, οι προηγούμενες διοικήσεις έκαναν επανειλημμένα αιτήματα προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ώστε να συμπεριλάβει το τμήμα αυτό στις αρμοδιότητές της και να προχωρήσει στη βελτίωσή του. 

Έως τώρα, δεν έχει συμφωνήσει και ο δρόμος παραμένει για χρόνια σε άθλια κατάσταση ταλαιπωρώντας τους κατοίκους και τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα συγκεκριμένα «μπαλώματα» έγιναν και το καλοκαίρι του 2018 και το 2022 με τους τοπικούς εκπροσώπους να ευχαριστούν υποτακτικά κάθε φορά τον εκάστοτε Αντιπεριφερειάρχη που απλά τους «φίλεψε» με λίγο ψυχρό ασφαλτόμιγμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι εικόνες αποτελούν ντροπή για τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας, του Αγράμπελου, του Προδρόμου, της Μαχαιράς κλπ.


τα Συμπεράσματα Δικά σας ...

Δείτε τον επαρχιακό δρόμο που εξυπηρετεί τα χωριά του Ξηρομέρου εν έτει 2023:

Σχόλια