Απίστευτο: Μεθυσμένοι ήρθαν στην Ελλάδα οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ-Άρης

Απίθανα πράγματα από τους Πολωνούς διαιτητές που έχουν οριστεί στο ΑΕΚ – Άρης. Κατανάλωσαν αλκοόλ και προπηλάκισαν έναν Έλληνα με τον γιο του μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία. Ενήμεροι ΕΠΟ και ομάδες, άγνωστο ποιος θα σφυρίξει στο ματς.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι Πολωνοί διαιτητές που έχουν οριστεί για να βρίσκονται στο σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των Playoffs ήρθαν στην Ελλάδα μεθυσμένοι από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο και αυτή τη στιγμή… αγνοούνται. Με αποτέλεσμα να είναι άγνωστη ακόμα και η τύχη του αγώνα και με την ΕΠΟ να είναι ενήμερη για όλα όσα έκαναν οι διαιτητές.

Συγκεκριμένα, οι Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ φέρονται να επιβιβάστηκαν με… ορέξεις στο αεροπλάνο από Πολωνία προς Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης είχαν κουβέντες με Έλληνες που ζουν στην Πολωνία και οι οποίοι επίσης ταξίδευαν με προορισμό την Ελλάδα.

Οι Πολωνοί διαιτητές άρχισαν να καταναλώνουν αλκοόλ και να συζητούν για το παρασκήνιο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείχνοντας αν μη τι άλλο ενημερωμένοι για το που… έρχονται και κάτω από ποιες συνθήκες καλούνται οι διαιτητές να σφυρίξουν ιδιαίτερα στα παιχνίδια που κρίνεται ο τίτλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε επεισόδιο μέσα στο αεροπλάνο, με υπαίτιους τους τέσσερις Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι είχαν γίνει… λιώμα από το αλκοόλ που κατανάλωσαν. Και μάλιστα το επεισόδιο ήταν σοβαρό, αφού οι Πολωνοί πιάστηκαν στα χέρια με έναν Έλληνα πατέρα μαζί με τον γιο του, ενώ στη συνέχεια τους περίμεναν στην αίθουσα των αποσκευών και τους προπηλάκισαν! Με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ για να τους χωρίσει.

Οι διαιτητές έφυγαν από το αεροδρόμιο μεθυσμένοι και έλεγαν πως θα… συνεχίσουν τη βραδιά τους στη νυχτερινή Αθήνα, αδιαφορώντας προφανώς για το γεγονός πως σήμερα σφυρίζουν ένα σημαντικό ματς. Αν το σφυρίξουν, καθώς ήδη από την ΕΠΟ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά της αλλαγής των… μεθυσμένων διαιτητών!

Ενήμερες είναι και οι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε επικοινωνία με την ΕΠΟ και σίγουρα είναι δύσκολο να δεχτούν να εμφανιστούν στο γήπεδο τέσσερις διαιτητές που είναι άγνωστο που και πως έβγαλαν τη νύχτα τους!

 sportal.gr

Σχόλια