Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ράνια Θρασκιά

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι στις ερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου η δημοσιογράφος, Ράνια Θρασκιά όπως έγινε γνωστό σήμερα, Κυριακή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η Ράνια Θρασκιά έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε κανάλια τοπικής και εθνικής εμβέλειας, όπως το TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τον ΑΝΤ1, το MEGA αλλά και το ALTER.

 Ποια είναι η Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές thw σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy).

Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ). Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.

Σχόλια