Επίσκεψη του Μίλτου Ζαμπάρα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου & το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτο Ζαμπάρα, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού,

Ο  Μίλτος Ζαμπάρας έχει διατελέσει Υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ως εκ τούτου έχει εμπειρία στα θέματα που αφορούν τις δομές υγείας της περιοχή. Η παρουσία του στο νοσοκομείο ήταν μια ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα  από τους εργαζομένους που τον υποδέχθηκαν και του εξέθεσαν τα προβλήματα που έχουν γιγαντωθεί επί Νέας Δημοκρατίας.

 Πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, ενω στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με το σωματείο Εργαζομένων και την  Διοικήτρια κα Ελένη Φιλιπποπούλου όπου του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως τις  ελλείψεις σε προσωπικό.

Ο  Μίλτος Ζαμπάρας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα προσπαθήσει και με τις δικές του δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων που βάζουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία, τάχθηκε υπέρ της αποσύνδεσης των δυο νοσοκομείων, καθώς έτσι θα να είναι πιο αποτελεσματική η παροχή των υπηρεσιών υγείας στον μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας.  Η ιδιωτικοποίησης της υγείας, που όπως φαίνεται από τον τρόπο που διαχειρίζεται το ΕΣΥ  προωθεί η κυβέρνηση, πρέπει να βάλει  απέναντι  όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και ενωμένοι να  παλέψουν για την ανατροπή αυτών των σχεδίων.

https://neaait.gr/episkepsi-tou-miltou-zampara-sto-nosokomeio-mesolongiou-to-kentro-ygeias-aitolikou/

Σχόλια