Επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στο Κέντρο Υγείας και το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

 


Επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στο Κέντρο Υγείας και το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

«Πρώτιστη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η στήριξη του κοινωνικού κράτους»

 

Το Κέντρο Υγείας και το ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας επισκέφτηκε σήμερα η Φωτεινή Παντιώρα, υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο Κέντρο Υγείας συναντήθηκε με τη διευθύντρια και το υγειονομικό προσωπικό.  Η Φωτεινή Παντιώρα επεσήμανε ότι πρώτιστη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η στήριξη του κοινωνικού κράτους και η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το αγαθό της Υγείας ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο», υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, σημειώνοντας ότι μεταξύ άλλων «στόχος μας είναι η αύξηση των Τοπικών Μονάδων Υγείας από 127 σε 380 σε ολόκληρη τη χώρα, εδραίωση του θεσμού του οικογενειακού γιατρού και δίκτυο κατ’ οίκον φροντίδα».

Στη συνέχεια η Φωτεινή Παντιώρα συναντήθηκε με το προσωπικό του ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο τον θεσμό των ΚΑΠΗ  όσο και ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη ενίσχυσης του έργου των εργαζομένων των ΚΑΠΗ με μέσα, εξοπλισμό και πόρους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φωτεινή Παντιώρα υπήρξε σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας με βαθιά γνώση των ζητημάτων του ευαίσθητου και κρίσιμου τομέα της Υγείας, ενώ έχει εξειδικευμένη εμπειρία στα ζητήματα των προσώπων με Αναπηρία.







Σχόλια