Σύσκεψη Χαρδαλιά στο Αγρίνιο με επίκεντρο τα εκλογικά διακυβεύματα της Νέας Δημοκρατίας. Παρόντες Τριανταφυλλάκης, Κατσούλας, και Γκίζας

 


 

Στο Αγρίνιο ο  Χαρδαλιάς – Συναντήσεις με κομματικά στελέχη

Με τις κομματικές τους ιδιότητες, ως μέλη του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν σήμερα στο Αγρίνιο ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και η Γενική Γραµµατέας Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου (που έχει αναλάβει τη Δυτική Ελλάδα).

Σε αίθουσα του δημαρχείου Αγρινίου συναντήθηκαν με αυτοδιοικητικά στελέχη της Αιτωλοακαρνανίας σε μια σύσκεψη με επίκεντρο τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τα εκλογικά διακυβεύματα της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόντες στη συνάντηση ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που υποδέχτηκε με θέρμη τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. 

Παρόντες επίσης οι δήμαρχοι Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζα καθώς και πολλοί αντιδήμαρχοι.

Βεβαιότητα για εκλογική νίκη και αυτοδυναμία εκφράστηκε από τα μέλη του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας που θέλησαν ωστόσο να αφουγκραστούν το κλίμα στις τοπικές κοινωνίες αλλά και να κινητοποιήσουν όλα τα στελέχη.

Δείτε εικόνες από τη συνάντηση:

https://veloutsanews.blogspot.com/2023/04/blog-post_31.html


Σχόλια