Κλιμάκιο της Επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε την κεντρική αγορά Αγρινίου

 


Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Απριλίου 2023, κλιμάκιο της Επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε την κεντρική αγορά Αγρινίου και διένειμε πληροφοριακό υλικό για την κεντρική προεκλογική ομιλία του Προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο....

Η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 7:30 μμ στον Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του κλιμάκιου στην αγορά τα μέλη του είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους πολίτες για τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών και να εισπράξουν τα θετικά τους σχόλια.

Επίσης, τα μέλη του κλιμάκιου διαπίστωσαν μεταξύ των πολιτών, το μεγάλο ενδιαφέρον για την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, δεδομένου ότι πέραν των άλλων ταυτίζεται και με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Προς αυτή την κατεύθυνση η επιτροπή εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όλο τον Δημοκρατικό κόσμο της περιοχής προκειμένου να προσέλθει και να παρακολουθήσει την ομιλία του Προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής του κλιμακίου της Επιτροπής εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Γιώργος Ζήσιμος, μαζί με μέλη της Νομαρχιακής και Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς και οι υποψήφιοι Βουλευτές Κωνσταντίνα Κατσαρή, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Μουρτζιάπης, Κατερίνα Μπισμπίκη, Περσεφόνη Πιστιόλη, Χριστίνα Σταρακά και Παναγιώτης Τρυφιάτης.

Σχόλια