Επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στη Ναύπακτο

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στη Ναύπακτο


Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου «Αλκυόνη» στη Ναύπακτο επισκέφθηκε χθες η Φωτεινή Παντιώρα, υπ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η κα Παντιώρα εξήρε το έργο του προσωπικού του Κέντρου που με πυξίδα τους την προσφορά στον συνάνθρωπο, φροντίζουν καθημερινά για την απασχόληση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία ενήλικων ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Κατόπιν η κα Παντιώρα επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Πολυτίμη» όπου και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες φροντίδας και εκπαίδευσης που παρέχονται μέσα από εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα.

Στη συνέχεια η κα Παντιώρα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου. Στη συζήτηση που ακολούθησε με τον Διοικητή και το προσωπικό ενημερώθηκε για την υποστελέχωση της υπηρεσίας. Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας δεσμεύτηκε ότι με τη νέα προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να στελεχωθεί επαρκώς και η υπηρεσία της Ναυπάκτου προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Την ίδια μέρα η Φωτεινή Παντιώρα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου και συνομίλησε με τους εργαζομένους. «Η στήριξη του ΕΣΥ και της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι πρώτιστη προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.







Σχόλια