Σημαντική επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

 



Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική επίσκεψη της Φωτεινής Παντιώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

«Θέλουμε ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας»


Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Φωτεινή Παντιώρα επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου είχε διεξοδική συζήτηση με εργαζόμενους και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων, ενώ συναντήθηκε και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μιχάλη Σερασκέρη.

Η κα Παντιώρα ενημερώθηκε διεξοδικώς για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, με αποτέλεσμα τη δυσκολία κάλυψης των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας.

Η Φωτεινή Παντιώρα σε δήλωσή της με την ολοκλήρωση των συναντήσεων στο Νοσοκομείο Αγρινίου αναφέρει: «Εμείς θέλουμε ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Υγεία ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Για το λόγο αυτό, θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ με ακύρωση των νόμων της ΝΔ για τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών και την ιδιωτικοποίηση του συστήματος. Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ θα προχωρήσουμε στην μονιμοποίηση των συμβασιούχων και στην υλοποίηση 15.000 στοχευμένων νέων μόνιμων προσλήψεων σε βάθος 4ετίας. Παράλληλα θα υπάρξει γενναία μισθολογική αναβάθμιση των γιατρών και των υπόλοιπων εργαζομένων του ΕΣΥ, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του συστήματος Υγείας».









Σχόλια