ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ως πότε η κυκλοφορία στους δρόμους του Δήμου μας θα μοιάζει με βόλτα με τρενάκι τρόμου


Ως πότε η κυκλοφορία στους δρόμους του Δήμου μας θα μοιάζει με βόλτα με τρενάκι τρόμου  

 

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται και ο δρόμος  Αστακός -Βασιλόπουλο... ,  μια εξαιρετικά απογοητευτική και άκρως επικίνδυνη εικόνα για τους διερχόμενους οδηγούς των Ι.Χ. λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας μικρών και μεγάλων αυτοκινήτων Σε μεγαλύτερο κίνδυνο απ’ όλους βρίσκονται  οι οδηγοί δικύκλων...

 Το  οδόστρωμα που σε μεγάλα τμήματα στερείται  παράπλευρων καναλιών - αυλάκων είναι σε άθλια κατάσταση, η άσφαλτος είναι φθαρμένη από την πολυκαιρία με πολλές λακκούβες και η μακροχρόνια έλλειψη συντήρησης του δρόμου το έχει καταστήσει ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Οι οδηγοί κυκλοφορούν κυριολεκτικά αμυνόμενοι αφενός αποφεύγοντας τα ανεπιτήρητα ζώα που οι ιδιοκτήτες τους αφήνουν ανεξέλεγκτα  στους δρόμους αφετέρου όσες περισσότερες λακκούβες μπορούν ,δεδομένου  ότι οι δρόμοι είναι στενοί και δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο ελιγμών αλλά και λόγω των παρκαρισμένων  οχημάτων πολλές φορές κι απ’ τις δύο πλευρές του δρόμου.

«Οι αρμόδιοι αδιαφορούν για τη δρομολόγηση παρεμβάσεων ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και καθημερινά ντόπιοι και επισκέπτες «σπάμε» τα αυτοκίνητά μας» τονίζουν χαρακτηριστικά  αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής στη ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS ως καθημερινοί χρήστες του δρόμου καθώς πολλοί από αυτούς έχουν πάθει και ζημιές στα αυτοκίνητά τους.

Παραπλήσια εικόνα παρουσιάζουν σχεδόν όλοι οι δρόμοι του Δήμου μας... 

https://veloutsanews.blogspot.com/2023/04/blog-post_393.html


 


 


 

Σχόλια